Μάμα έχει 3 κόρες και θέλει γιο - θα κάνει εξωσωματική για να διαλέξει το φύλο

Μάμα έχει 3 κόρες και θέλει γιο - θα κάνει εξωσωματική για να διαλέξει το φύλο

Μια μαμά με τρεις κόρες παραδέχεται σε ανάρτησή της στο Tik Tok ότι «έκλαιγε για εβδομάδες» όταν ανακάλυψε ότι το τρίτο παιδί της ήταν πάλι κορίτσι, ενώ θέλει να διασφαλίσει πως η επόμενη εγκυμοσύνη της θα της χάρισε τον γιο που ονειρεύεται.

Η 21χρονη Amber Castle και ο 20χρονος σύζυγός της Skilar Ryan γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν ήταν ακόμα στο γυμνάσιο. Το ζευγάρι αναφέρει ότι ήξεραν από την πρώτη στιγμή πως πρέπει να είναι μαζί και ένιωθαν πάντα πιο ώριμοι από την ηλικία τους. Το πρώτο τους παιδί ήρθε όταν ο Skilar ήταν 16 και σήμερα έχουν μαζί τρεις κορούλες. 

Η πρώτη κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2017 ενώ καλωσόρισαν την δεύτερη κόρη τους τον Απρίλιο του 2020. Όταν η Amber έμεινε έγκυος για τρίτη φορά και έμαθε ότι περιμένει ξανά κορίτσι, έκλαιγε για εβδομάδες, όπως λέει, ενώ ήλπιζε μέχρι τελευταία στιγμή πως έχει γίνει λάθος στον υπέρηχο και πως θα γεννήσει αγόρι.

Η Amber αγαπά τις κόρες της αλλά, όπως λέει, ονειρευόταν από μικρή να γίνει μαμά ενός μικρού αγοριού και δεν ήθελε ποτέ κορίτσια. Μάλιστα, θέλει τόσο πολύ να κάνει αγόρι που μαζί με τον άντρα της είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν 15.000 δολάρια (περίπου 13.390 ευρώ) ώστε να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση με επιλογή φύλου. 

«Δεν ήθελα πάνω από δύο παιδιά αλλά αφού έκανα συνέχεια κορίτσια, αναγκαζόμουν να προσπαθήσω ξανά» εξηγεί η Amber. «Τα μωρά είναι ευλογία, αναμφίβολα, απλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς γιο. Δεν θέλω να ρισκάρω ακόμα μία εγκυμοσύνη που ίσως μου χαρίσει κι άλλο κορίτσι». 

Επειδή η τελευταία της εγκυμοσύνη είναι ακόμα πρόσφατη, η νεαρή μαμά δεν βιάζεται να κάνει την εξωσωματική με επιλογή του φύλου. Το ζευγάρι κάνει οικονομία για να προχωρήσουν την διαδικασία όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. 

To βίντεο που ανέβασε δέχτηκε πολλά αποθαρρυντικά σχόλια και επικρίσεις για τη στάση της, αλλά αρκετοί έσπευσαν να πουν πως την καταλαβαίνουν και την ενθάρρυναν να συνεχίσει με την απόφασή της.

Πηγή: mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v