9χρονη έσωσε τη μαμά της από ληστή - τον κλώτσησε στο πρόσωπο

9χρονη έσωσε τη μαμά της από ληστή - τον κλώτσησε στο πρόσωπο

Ένα 9χρονο κορίτσι κέρδισε επαίνους και τον θαυμασμό όλων, όταν προστάτεψε την μητέρα της από το να πέσει θύμα ληστείας. Η μικρή... μαχήτρια όχι μόνο αιφνιδίασε και χτύπησε τον ληστή, αλλά άρχισε και να τον κυνηγά για να τον πιάσει.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ. Βιντεοσκοπημένο υλικό δείχνει την 9χρονη Journee Nelson και τη μητέρα της να πηγαίνουν προς το αυτοκίνητό της, κρατώντας τα ψώνια τους. Ένας άντρας με γκρι κουκούλα τις πλησιάζει και επιτίθεται στη μαμά του κοριτσιού με σκοπό να αρπάξει την τσάντα της.

Η γυναίκα προσπάθησε να προστατεύσει τόσο τον εαυτό της όσο και τα πράγματά της. «Παλέψαμε για τη τσάντα, με έσπρωξε και έπεσα. Τότε άφησα την τσάντα και σκέφτηκα ότι έτσι θα φύγει» δήλωσε.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, η κόρη της αιφνιδίασε τον ληστή και άρχισε να τον χτυπάει, πριν τον κυνηγήσει για πέντε τετράγωνα, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν μητέρα και κόρη όπως έδειξαν τα πλάνα του βιντεοσκοπημένου υλικού.

«Αντεπιτέθηκα», δήλωσε η Journee «Έπρεπε να σώσω τη μαμά μου».

Αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον επίδοξο ληστή και έδωσε έπαινο στη μικρή ηρωίδα. Μάλιστα, της έδωσαν και μετάλλιο!

Μιλώντας στο WSVN, ο αρχηγός της αστυνομίας Frank Adderley δήλωσε για το περιστατικό: «Πάω στοίχημα ότι σοκαρίστηκε όταν τον κλώτσησε κατευθείαν στο πρόσωπο γιατί όπως φαίνεται στο βίντεο δεν το περίμενε αυτό... Τον χτύπησε αρκετά δυνατά».

Πηγή: people.com

v