Τζιπ συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο - στο νοσοκομείο 7 παιδιά

Τζιπ συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο - στο νοσοκομείο 7 παιδιά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν τις 16:00 στον δρόμο μεταξύ της Καρδίας και του Σχολαρίου, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα τζιπ συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, το τζιπ χτύπησε το σχολικό λεωφορείο που προπορευόταν, με αποτέλεσμα το σχολικό να βγει έξω από το δρόμο και να συγκρουστεί με κολόνα.

Στο νοσοκομείο 7 παιδιά ελαφρά τραυματισμένα

Το σχολικό λεωφορείο μετέφερε μικρά παιδιά ηλικίας 3 έως 7 ετών από ιδιωτικό παιδικό σταθμό ενώ μετά τη σύγκρουση έσπευσαν στο σημείο περιπολικά της Αστυνομίας και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Επτά από τα παιδιά μεταφέρθηκαν  στο νοσοκομείο Γεννηματάς ελαφρά τραυματισμένα με μώλωπες και εκδορές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση αλλά διεκομίσθηκαν επίσης στο νοσοκομείο με τους γονείς τους.

Οι δύο οδηγοί των οχημάτων, επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ από τη σύγκρουση έχει τραυματιστεί ο οδηγός του τζιπ.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο οδηγός του τζιπ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είπε πως έσυρε το τζιπ του προς την κολόνα προκειμένου να μην δημιουργηθεί περαιτέρω κίνδυνος.  

Πηγή: in.gr

v