Μαμά γέννησε 12 εβδομάδες νωρίτερα στο πίσω κάθισμα ενός ταξί

Μαμά γέννησε 12 εβδομάδες νωρίτερα στο πίσω κάθισμα ενός ταξί

Κάποια μωράκια είναι πιο βιαστικά από άλλα  και δεν περιμένουν ούτε την προβλεπόμενη ημερομηνία γέννησής τους, ούτε τη μαμά τους να φτάσει στο... μαιευτήριο! Το ίδιο συνέβη και σε αυτή τη μαμά, η οποία έφτασε στο νοσοκομείο με το νεογέννητό της αγκαλιά.

Η Susan Quigley απολάμβανε τις διακοπές της στα Κανάρια Νησιά με τον γιο της Christopher, έξι ετών, και τον σύντροφό της Brian Maguire, όταν το δεύτερο μωρό της αποφάσισε να έρθει στον κόσμο 12 εβδομάδες νωρίτερα.

Τα νερά της έσπασαν ενώ καθόταν σε ένα παγκάκι με τον γιο της, καθώς ο σύζυγός της 
ήταν σε ένα κοντινό κατάστημα. Μόλις τον ειδοποίησε, άφησαν τον 6χρονο με τους φίλους τους και μπήκαν σε ένα ταξί για να πάρουν μερικά πράγματα από το δωμάτιό τους στο ξενοδοχείο πριν πάνε στο νοσοκομείο. Η ρεσεψιονίστ κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο, όμως, θα έκανε πάνω από μία ώρα για να φτάσει.

Ο ταξιτζής που τους είχε πάει στο ξενοδοχείο προσφέρθηκε να τους πάει ο ίδιος στο μαιευτήριο για να φτάσουν εγκαίρως.

Στη διαδρομή, όμως, οι πόνοι ήταν τρομεροί και χωρίς σχεδόν να το καταλάβει, γέννησε το αγοράκι της. «Ευτυχώς, τον έπιασε ο μπαμπάς του. Δεν ήμασταν ούτε 5 λεπτά στο ταξί, όταν γεννήθηκε» είπε αργότερα η μητέρα.

Το νεογέννητο ήταν τόσο μικροσκοπικό που χρειαζόταν εξειδικευμένη φροντίδα και μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε άλλο νοσοκομείο του νησιού και αργότερα γύρισε με τους γονείς του στην Ιρλανδία όπου τώρα αναρρώνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών στο Coombe του Δουβλίνου.

«Τα πάει πολύ καλά και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία» είπε η μητέρα του. Όσο για την περιπέτειά της παραδέχτηκε ότι ντράπηκε πολύ που γέννησε στο πίσω κάθισμα ενός ταξί.

Πηγή: irishmirror.ie

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v