Έχω περίοδο μόνο όταν παίρνω αντισυλληπτικά. Μπορώ να μείνω έγκυος;

Έχω περίοδο μόνο όταν παίρνω αντισυλληπτικά. Μπορώ να μείνω έγκυος;

Ερώτηση:
Έχει να μου έρθει περίοδος 6 μήνες. Όταν παίρνω αντισυλληπτικά, έχω περίοδο κανονικά αλλά χωρίς αυτά δεν έχω καθόλου περίοδο. Φοβάμαι μήπως δε μπορέσω να κάνω παιδιά. Τι πρέπει να κάνω για να σταθεροποιήσω τον κύκλο μου χωρίς χάπια; 
Απάντηση:

Δυστυχώς μου γράφετε μόνο την ηλικία σας, δεν μου γράφετε βάρος, ύψος άλλα ούτε εξετάσεις που χρειάζονται για να κρίνει κανείς τι σας συμβαίνει. Το πρόβλημά σας δεν είναι εύκολο αλλά λύνεται. Πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον γυναικολόγο ειδικό σε θέματα γονιμότητας και εκεί θα βρείτε τη λύση σας αλλά προϋποθέτει συζήτηση από κοντά όπως και ειδικές εξετάσεις.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v