Έφηβοι βρήκαν μωρό 1,5 έτους να περιπλανιέται μόνο του - σε σοκ η μαμά

Έφηβοι βρήκαν μωρό 1,5 έτους να περιπλανιέται μόνο του - σε σοκ η μαμά

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία μητέρα που έχασε το μόλις 1,5 έτους παιδάκι της στον Άλιμο για περισσότερη από μιάμιση ώρα. Το περασμένο Σάββατο το παιδί εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνο του στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Για καλή του τύχη, δύο παιδιά ηλικίας 14 ετών είδαν το μωρό να είναι μόνο του, το πήραν μαζί τους και το πήγαν σε κομμωτήριο της γειτονιάς για βοήθεια. Σήμανε αμέσως συναγερμός με την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου να κινητοποιεί φίλους και γνωστούς για να σαρώσουν την περιοχή αναζητώντας τους γονείς του μικρού παιδιού. Η ίδια, μιλώντας στην ΕΡΤ1, είπε μεταξύ άλλων ότι επικοινώνησε με την Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τελικά βρέθηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία δεν μιλούσε ελληνικά και ήταν δύσκολη η επικοινωνία μαζί της. Η γυναίκα, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς έψαχνε κι εκείνη το παιδί της και βρισκόταν σε απόγνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι έπαιζε με τα αδέλφια του στην αυλή του σπιτιού και το έσκασε χωρίς να το δουν τα αδερφάκια και η μητέρα του. Ωστόσο, στάθηκε τυχερό που το εντόπισαν οι δύο 14χρονοι σωτήρες του κι έτσι είχε αίσιο τέλος η περιπέτειά του.

Πηγή: reader.gr

v