Κάκκαβα: είναι φοβερό να σου λένε «το παιδί σου χτύπησε» και να μην είσαι εκεί

Κάκκαβα: είναι φοβερό να σου λένε «το παιδί σου χτύπησε» και να μην είσαι εκεί

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Όλα Γκουντ» του Σαββάτου, η παρουσιάστρια Νάταλι Κάκκαβα αποχώρησε εκτάκτως και εμφανώς αναστατωμένη, όταν την ενημέρωσαν από το τηλέφωνο ότι ο μικρός τους γιος χτύπησε.

Η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή «Κανονικά την Κυριακή» και, θέλοντας να ενημερώσει τους τηλεθεατές για την κατάσταση της υγείας του μικρού, εξέφρασε μια μεγάλη αγωνία όλων των γονιών.

«Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους γονείς», λέει η παρουσιάστρια. «Εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί. Αγωνιάς και θέλεις να δεις τι έπαθε. Έφυγα άρον άρον. Είναι κι αυτό το παράπονο, που έχουμε εγώ κι ο Γρηγόρης ότι δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά, όταν είμαστε στην δουλειά». 

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στον γιο της και ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν: «άνοιξε το κεφάλι του παιδιού και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, που ήταν εκεί. Είναι γιατροί και φίλοι και τελείως τυχαία ήταν εκεί, όταν χτύπησε το παιδάκι μας. Τον περιποιήθηκαν και τον έραψαν. Ήταν όντως το μικρό μου θαύμα την στιγμή που χτύπησε το παιδί να περάσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι έξω από το μαγαζί και να τον φροντίσουν, όπως πρέπει. Είναι καλά. Ο Μάρκος όταν πήγα, ήταν ακόμα μια φορά πιο θαρραλέος από την μαμά του. Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε μαμά μην κλαις, δεν πονάω. Μάρκο σε αγαπώ» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: yupiii.gr

v