Θάνατος 14χρονης από κορονοϊό: τα συγκινητικά μηνύματα των συμμαθητών στο θρανίο της

Θάνατος 14χρονης από κορονοϊό: τα συγκινητικά μηνύματα των συμμαθητών στο θρανίο της

Φωτογραφία: lamianow

Πανελλήνιο σοκ προκάλεσε ο θάνατος της 14χρονης από τη Λαμία που νοσούσε από κορονοϊό. Τα μηνύματα και τα λουλούδια που άφησαν οι συμμαθητές της στο θρανίο της για να της πουν το τελευταίο «αντίο», ραγίζουν καρδιές και κάνουν ακόμα πιο έντονη την τραγική απώλεια του κοριτσιού.

«Καλό ταξίδι Κυριακή», «Καλό παράδεισο», «Θα σε θυμόμαστε για πάντα», «…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ» είναι μερικά από τα συγκινητικά μηνύματα των συμμαθητών της.

Η κηδεία θα γίνει αύριο το πρωί

Αύριο Τρίτη (7/12/2021), θα γίνει η κηδεία στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας. Οι γονείς, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα αποχαιρετήσουν την 14χρονη μαθήτρια.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Τι είπε ο ιατροδικαστής για την 14χρονη

Μιλώντας στο Newsbeast ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας είπε για την 14χρονη: «Διαπιστώθηκε πνευμονικό οίδημα και είμαστε σε αναμονή λοιπών ιατρικών εξετάσεων. Θα κάνουμε συμπληρωματικές εργαστηριακές εξετάσεις». 

Υπενθυμίζεται  πως η μαθήτρια της Γ΄ τάξης στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης νοσούσε από κορονοϊό από τις 29/11, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά. Δεν είχε εμβολιαστεί κι ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή στο σπίτι της. Το Σάββατο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Πηγή: newsbeast.gr

v