Χειροπέδες σε πατέρα που ξυλοκόπησε το 3χρονο παιδί του επειδή έκλαιγε

Χειροπέδες σε πατέρα που ξυλοκόπησε το 3χρονο παιδί του επειδή έκλαιγε

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη η υπόθεση ξυλοδαρμού ενός 3χρονου παιδιού από τον πατέρα του, που έφερε στο φως της δημοσιότητας μέσο της Τουρκίας. Το συμβάν αποκαλύφθηκε μέσω ενός βίντεο που κατέγραψε το κινητό της μητέρας, η οποία είχε θέσει την κάμερα σε λειτουργία πριν φύγει από το σπίτι.

Στο κλιπ, που προκαλεί σφίξιμο στο στομάχι, το μωράκι ακούγεται να κλαίει σπαρακτικά ενώ ο πατέρας του το χτυπά στο κορμάκι και το κεφάλι του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, η κακοποίηση τελείωσε μόνο, όταν η μητέρα επέστρεψε τελικά σπίτι και άρπαξε από τα χέρια του πατέρα το μωρό τους. Το παιδάκι μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη.

Συγκλονισμένη, η μητέρα του παιδιού δήλωσε ότι δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί εδώ και μέρες και ζήτησε από τη δικαιοσύνη ο πατέρας «να τιμωρηθεί σκληρά, να πάει στη φυλακή και να μη βγει από εκεί».

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία. Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών αναφέρει ότι ο δράστης συνελήφθη και ότι θα υπάρξουν ενέργειες ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v