Ήταν 8 χρόνια κολλητές ώσπου ανακάλυψαν ότι είναι και... αδερφές!

Ήταν 8 χρόνια κολλητές ώσπου ανακάλυψαν ότι είναι και... αδερφές!

Σκεφτείτε να ξυπνήσετε μια μέρα και να ανακαλύψετε ότι με την κολλητή σας σάς δένουν πολλά περισσότερα από μια φιλία, ότι είστε, για παράδειγμα… συγγενείς εξ αίματος. Δύσκολο, θα μου πείτε να μην το γνωρίζετε από πριν. Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη σε δυο φίλες από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, η Julia Tinetti ξύπνησε από την ήχο του κινητού. Ήταν ένα μήνυμα από την κολλητή της Cassandra Madison, η οποία ρωτούσε για τα αποτελέσματα του DNA τεστ που είχε κάνει η Julia σε αναζήτηση της καταγωγής της.

Της πήρε λίγο χρόνο να ξυπνήσει, άνοιξε τον υπολογιστή της και δευτερόλεπτα μετά μιλούσε με την κολλητή της. «Κάθεσαι καλά;», της είπε, «Είμαστε αδερφές!».

Οι δύο κοπέλες καταγόταν από τον Άγιο Δομήνικο και είχαν υιοθετηθεί πολύ μικρές από δύο οικογένειες στο Κονέκτικατ που τα σπίτια τους απέχουν 20 λεπτά! Δεν είχαν συνατηθεί ποτέ τους όμως, μέχρι το 2013, όταν η Cassandra απάντησε σε μια αγγελία για τη θέση της σερβιτόρας στο μαγαζί όπου δούλευε ήδη η Julia.

Όταν η πρώτη μπήκε μέσα για τη συνέντευξη, η δεύτερη σχολίασε το τατουάζ της, μια σημαία της Δομηνικανής Δημοκρατίας. Παρά το ότι αναφέρθηκε η κοινή καταγωγή τους, δεν ασχολήθηκαν και πολύ με αυτό.

Στην πορεία και ενώ δούλευαν πλέον μαζί, βρήκαν ότι οι δυο τους είχαν πολλά κοινά κι έτσι άρχισαν να κάνουν παρέα. Οι συνάδελφοί τους, βέβαια, παρατήρησαν ότι έμοιαζαν και εξωτερικά κι έτσι τις παρότρυναν να ψάξουν τα πιστοποιητικά γέννησής τους, τα οποία όμως έδειχναν άλλα οικογενειακά στοιχεία.

Συνέχισαν όμως να το ψάχνουν και σύντομα βρήκαν ότι τα στοιχεία της μίας είχαν αλλάξει με τα στοιχεία κάποιου άλλου παιδιού. Οι πιθανότητες να ήταν συγγενείς αυξάνονταν κατά πολύ. Η Julia ρώτησε τον βιολογικό μπαμπά της αν είχαν και άλλη κόρη που δόθηκε για υιοθεσία. Εκείνος της είπε πως ναι, αλλά δεν της το είχε αποκαλύψει από φόβο μην την απομακρύνει.

Τελικά, το DNA τεστ επιβεβαίωσε αυτό που έβλεπαν όλοι: ότι μια μέρα, εντελώς τυχαία, η Julia συνάντησε την χαμένη αδερφή της, Cassandra σε ένα μπαρ.

Το ωραίο είναι ότι η Julia, που είχε τα σωστά οικογενειακά στοιχεία, είχε πλέον επαφή με τη βιολογική της οικογένεια κι έτσι τους έφερε σε επαφή και με την Cassandra. Γνώρισε, λοιπόν, τον μπαμπά της – η μαμά της είχε πεθάνει 4 χρόνια νωρίτερα – και τα 7 ακόμα αδέρφια της.

«Το τι είναι οικογένεια είναι σχετικό», λέει η Cassandra, «δεν χρειάζεται να έχεις δεσμούς αίματος με κάποιον για να είναι οικογένειά σου. Είναι όμως πολύ ωραία τώρα που αποκτήσαμε και οι δυο μια πολύ μεγάλη οικογένεια μαζί με τη βιολογική και τις θετές μας».

Το επόμενο βήμα γι’ αυτήν είναι να πάρει την κορούλα της – είναι βρέφος ακόμα – και μαζί με την Julia να επισκεφθούν τον πατέρα και τ’ αδέρφια τους στον Άγιο Δομήνικο.

Πηγή: insider.com

v