Πες μου ποιο ζώο βλέπεις πρώτα για να σου πω πώς είσαι στο γάμο σου

Πες μου ποιο ζώο βλέπεις πρώτα για να σου πω πώς είσαι στο γάμο σου

Κάθε άνθρωπος έχει πολλές και διαφορετικές πτυχές στην προσωπικότητά του, ενώ ο τρόπος που ενεργεί εξαρτάται κάθε φορά από τον άνθρωπο που έχει απέναντί του - όπως ακριβώς συμβαίνει και σε κάθε γάμο, όπου η σχέση του ζευγαριού χτίζεται από κοινού και η συμπεριφορά τους ενός επηρεάζεται από τη συμπεριφορά του άλλου.

Παράλληλα, όμως, όλοι οι άνθρωποι έχουμε την προσωπικότητά μας ενώ οι προτεραιότητες και οι επιθυμίες μας επηρεάζουν - θέλουμε δε θέλουμε- και τον γάμο μας. Παρά το γεγονός πως κάποιοι λένε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν κατά τη διάρκεια ενός γάμου (το οποίο ακούγεται σαν... πανανθρώπινη αλήθεια), όλοι διατηρούμε τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. 

Αν θέλετε να μάθεις, λοιπόν, τι τύπος συζύγου είστε και πώς συμπεριφέρεστε μέσα στον γάμο σας, δεν έχετε παρά να κοιτάξετε την παρακάτω εικόνα και να μας πείτε τι είδατε πρώτα. 

Αν είδατε πρώτα...

...το λιοντάρι, είστε πιστή

Αν είδατε πρώτα το λιοντάρι, τότε είστε (ή θα γίνετε) μια πιστή σύζυγος. Εξάλλου, είστε και μια πιστή φίλη ενώ φροντίζετε πάντα τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η ηγετική προσωπικότητά σας παίρνει συχνά τα ηνία στις δύσκολες καταστάσεις και δεν αφήνετε κανέναν ξεκρέμαστο. Πάντως, το κύριο χαρακτηριστικό σας ως σύζυγος, είναι η πίστη και η αφοσίωσή σας στην οικογένειά σας. 

...τη γάτα, είστε τρυφερή

Αν κοιτάζοντας αυτή την εικόνα είδατε πρώτα τη γάτα, είστε ο χαρακτηριστικός τύπος συζύγου που φτιάχνει την φωλιά της για τους αγαπημένους της. Το σπίτι σας έχει πάντα θαλπωρή και ζεστασιά, όπως ακριβώς και η αγκαλιά σας. Δίπλα σας η οικογένειά σας νιώθει άνετα και, κυρίως, ασφαλής. Πρέπει να είστε περήφανη! 

...το σκύλο, είστε περιπετειώδης

Αν είδατε πρώτα το  σκύλο, συγκεντρώνετε όλες τις προδιαγραφές της συζύγου που αγαπά την περιπέτεια! Είστε πάντα έτοιμη για όλα και προσφέρετε στην οικογένειά σας μια συναρπαστική καθημερινότητα. Σίγουρα ο σύζυγός σας δεν θα βαρεθεί ποτέ μαζί σας - αρκεί να είναι ανοιχτός σε προκλήσεις και νέες διαδρομές! Μπορεί να μην είστε η κλασική γυναίκα - σπιτόγατος, αλλά ξέρετε πώς να διασκεδάζετε και να εμπνέετε το πάθος και νέες εμπειρίες στον γάμο σας. 

...τον κύκνο, είστε κοκέτα 

Αν είδατε πρώτα τον κύκνο, είστε ή θα γίνεται η σύντροφος-κοκέτα. Το χαρακτηριστικό στοιχείο σας είναι η ψυχραιμία, ενώ ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες χωρίς να αμελείτε την άψογη εμφάνισή σας. Ο άντρας σας έχει δίπλα του μια όμορφη, περιποιημένη γυναίκα που δεν τα χάνει σχεδόν ποτέ - αρκεί να μην αποχωρίζεται την εξαιρετική γκαρνταρόμπα της και τα καλλυντικά της. 

...το άλογο, είστε καταφερτζού 

Αν είδατε πρώτα το άλογο,  είστε το είδος της συζύγου που μπορεί να κάνει… θαύματα! Εάν βάλετε κάτι στο μυαλό σας θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει, ενώ οι κοινωνικές δεξιότητες είναι αξιοθαύμαστες. Το σπίτι σας είναι πάντα ανοιχτό για τους φίλους και τους συγγενείς ενώ όλοι θαυμάζουν τον δυναμισμό και την αξιοσύνη σας. Ωστόσο, βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι όλα τα οφείλετε στην σιωπηλή και διακριτική υποστήριξη του συντρόφου σας. Μαζί, κάνετε την τέλεια ομάδα.

Πηγή: yourtango.com

v