Έκανα θεραπεία αναζωογόνησης ωοθηκών. Θα μπορέσω να μείνω έγκυος;

Έκανα θεραπεία αναζωογόνησης ωοθηκών. Θα μπορέσω να μείνω έγκυος;

Ερώτηση:
Έκανα θεραπεία αναζωογόνησης ωοθηκών, λόγω ωοθηκικής ανεπάρκειας. Υπάρχει περίπτωση επιτυχούς εγκυμοσύνης στο μέλλον; Μετά από πόσο διάστημα θα δω, αν υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα, φυσιολογική μεταβολή ορμονών; Ευχαριστώ.
Απάντηση:

Η θεραπεία αυτή δεν έχει τεκμηριωθεί ότι βοηθά, ο χρόνος θα δείξει αν κάνατε σωστά ή αν ήταν μάταιος κόπος.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v