Ξεσπάσε η μαμά της 12χρονης που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στη μέση της Ερμού

Ξεσπάσε η μαμά της 12χρονης που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στη μέση της Ερμού

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, όταν δυο κορίτσια, ηλικίας 12 και 14 ετών αντίστοιχα, έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από δύο 28χρονους που προσπάθησαν να τις αποπλανήσουν.

Η μητέρα της 12χρονης συνόδευε την κόρη και τη φίλη της, όταν κάποια στιγμή τις έχασε. Λίγο μετά, πληροφορήθηκε από το παιδί το εφιαλτικό συμβάν και μιλώντας στο iefimerida.gr δήλωσε: «Τα κορίτσια απομακρύνθηκαν και τα έχασα. Μετά από περίπου μισή ώρα τηλεφώνησα στο παιδί μου για να συναντηθούμε και τότε μου είπε: ''Μαμά, ήρθαν δύο μεγάλοι άντρες και μας παρενόχλησαν σεξουαλικά. Μας ακούμπησαν σε σημεία που δεν πρέπει και εγώ πήγα και το είπα στην αστυνομία''».

Απ' ότι έγινε γνωστό οι 28χρονοι πλησίασαν τις ανήλικες αλλά όταν εκείνες επιχείρησαν να διαφύγουν, οι δράστες προσπάθησαν να τις θωπεύσουν, σύμφωνα με όσα περιγράφει η μητέρα της 12χρονης. Τα δυο κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν και ευτυχώς, κοντα στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ, όπου έσπευσαν να τις βοηθήσουν. Οι άντρεςσυνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

«Εάν σήμερα έκαναν κάτι τέτοιο στο δικό μου το παιδάκι, αύριο ίσως να κάνουν κάτι πολύ χειρότερο και τότε θα είναι αργά»

Η μητέρα της 12χρονης έφτασε στο σημείο που βρισκόταν η κόρη με τη φίλη της και μίλησε με τους αστυνομικούς. Τους ευχαρίστησε μάλιστα, γιατί τις είχαν ηρεμήσει. Όπως δήλωσε, οι δράστες προσήχθησαν στο τμήμα και εκείνη υπέβαλε μήνυση.

«Ευτυχώς που είχαμε δουλέψει σαν γονείς πολύ με το παιδί και έδρασε άμεσα. Να που χρειάστηκε. Αυτοί επιχείρησαν να τα αγκαλιάσουν, να τα θωπεύσουν και δεν ξέρω και τι άλλο θα έκαναν εάν τα παιδιά δεν ήταν ψύχραιμα και δεν αντιδρούσαν έτσι όπως αντέδρασαν. Οι Αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε, να το ξεχάσουμε, και εμείς αλλά κυρίως το παιδί μου» είπε, ενώ προειδοποίησε όλους τους γονείς να έχουν τον νου τους.

«Πρέπει οι γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί, ειδικά αυτές τις ημέρες. Εάν σήμερα έκαναν κάτι τέτοιο στο δικό μου το παιδάκι, αύριο ίσως να κάνουν κάτι πολύ χειρότερο και τότε θα είναι αργά».

Πηγή: iefimerida.gr

v