Αλεξανδράκη: ο αδερφός μου δέχεται bullying – γονείς και δάσκαλοι το καλύπτουν

Αλεξανδράκη: ο αδερφός μου δέχεται bullying – γονείς και δάσκαλοι το καλύπτουν

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για ένα θέμα που αγγίζει όλους τους γονείς: περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ετεροθαλής αδερφός της, οποίος είναι αρκετά μικρότερος από εκείνη και τον τελευταίο καιρό δέχεται άγριο bullying από συμμαθητές του.

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό», λέει το γνώστό μοντέλο, «Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία, έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πως έχει καθυστέρηση και διαδικασίες».

«Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram», συνεχίζει, «που κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, βρήκα τους γονείς του παιδιού, δεν γνώριζαν τίποτα και τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, οι οποίοι καλύπτουνε ο ένας τον άλλο γιατί εκεί είναι χωριό».

«Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένος», αποκαλύπτει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, «Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια για να μην μπαίνει στο πούλμαν. Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε, γιατί αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά».

Πηγή: reader.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v