Μαμά δέχτηκε την πιο γλυκιά πρόταση γάμου λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της

Μαμά δέχτηκε την πιο γλυκιά πρόταση γάμου λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της

Ο Danny ήταν ζευγάρι με την Natalie για δύο χρόνια πριν την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κορούλα τους, Nola Rose, αλλά δεν είχαν βάλει ακόμη στεφάνι. Έτσι, ο 33χρονος μπαμπάς αποφάσισε να κάνει την ημέρα της γέννας ακόμα πιο μοναδική για την σύντροφό του.

Σε συνεννόηση με τις μαίες, ο Danny πρόσφερε το δαχτυλίδι στη Natalie λίγα λεπτά αφού γέννησε την μικρούλα τους και ενώ εκείνες είχαν ντύσει το μωρό με ένα φορμάκι που έγραφε «Μανούλα, θα παντρευτείς τον μπαμπά μου;»

Ο πανευτυχής μπαμπάς σχεδίαζε την έκπληξη από την αρχή της εγκυμοσύνης, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε. Λόγω επιπλοκών, η Natalie γέννησε με επείγουσα καισαρική, που σημαίνει ότι όλο το σκηνικό έπρεπε να μεταφερθεί από την αίθουσα του τοκετού στο χειρουργείο.

«Την παίδευα καιρό», λέει ο μέλλον σύζυγος, «αφού με ρωτούσε συνέχεια πότε θα παντρευτούμε κι εγώ της απαντούσα ότι δεν έχω τρελαθεί ακόμη και τέτοια. Είχα συνεννοηθεί με τη μαία, αλλά νόμιζα ότι θα είμαστε οι τρεις μας την κρίσιμη στιγμή. Τελικά η πρόταση έγινε σε ένα χειρουργείο γεμάτο κόσμο. Ευτυχώς, με βοήθησαν όλοι τους... ήταν καταπληκτικοί!».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η ευτυχισμένη μαμά ένιωσε διπλά χαρούμενη και έκλαψε όσο ποτέ.

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενους γάμους. Όσο για τον δεύτερο γάμο τους, δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη, αλλά και οι δύο θέλουν να γίνει στην Ελλάδα κάτω από τον αιγαιοπελαγίτικο ήλιο.

Πηγή: mirror.co.uk

v