Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα και γέννησε… 3δυμα κοριτσάκια!

Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα και γέννησε… 3δυμα κοριτσάκια!

Απίστευτο, κι όμως αληθινό! Μία γυναίκα έγκυος σε δίδυμα, ξαναέμεινε έγκυος δέκα μέρες μετά την πρώτη σύλληψη και γέννησε... τρίδυμα! Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά συμβαίνει και εξηγείται επιστημονικά.

Σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα, που έχει ήδη μια κόρη 5 χρονών, έμεινε έγκυος σε δίδυμα και όπως ήταν αναμενόμενο όλη η οικογένεια ενθουσιάστηκε. 

Ωστόσο, δεν είχαν φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε… Στον πρώτο υπέρηχο, ο γυναικολόγος τους ανακοίνωσε ότι περιμένουν 3 και όχι 2 μωρά, ενώ το τρίτο έμβρυο το συνέλαβαν δέκα ημέρες μετά τα δίδυμα!

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς δεν μπορούσε να πιστέψει το νέο. Για την ακρίβεια, νόμιζε ότι η γυναίκα του είχε συνεννοηθεί με τη γυναικολόγο για να του κάνουν φάρσα αλλά γρήγορα διαπίστωσε ότι μιλούν και οι δύο πολύ σοβαρά. 

Έκτοτε, έχει περάσει ένας χρόνος και η μαμά τους θυμάται πως η εγκυμοσύνη δεν ήταν τόσο εύκολη, αφού η κοιλιά της ήταν τεράστια! Ωστόσο, ακόμα πιο δύσκολη ήταν οι μέρες που ακολούθησαν τον τοκετό, αφού τα τρία κοριτσάκια έπρεπε να μείνουν για 56 μέρες στη θερμοκοιτίδα. 

Όλα αυτά, όμως, είναι παρελθόν. Η οικογένεια, που πλέον ζει ευτυχισμένη και λίγο… χαοτικά, απολαμβάνει την καθημερινότητα με τις 4 κόρες ενώ, όπως λένε οι γονείς τους, δεν θα τις άλλαζαν για τίποτα στον κόσμο!

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v