Βρέφος 5 ημερών σταμάτησε ξαφνικά να αναπνέει - του έσωσε τη ζωή αστυνομικός!

Βρέφος 5 ημερών σταμάτησε ξαφνικά να αναπνέει - του έσωσε τη ζωή αστυνομικός!

Ένα τρομακτικό περιστατικό που, ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, συνέβη πριν από λίγο καιρό στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα βρέφος 5 ημερών σταμάτησε ξαφνικά να αναπνέει και παραλίγο να χάσει τη ζωή του, αν δεν το έσωζε η ψυχραιμία και η γρηγοράδα αυτού του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός Nate Aldsworth έλαβε μια επείγουσα κλήση για ένα αγοράκι ηλικίας  5 ημερών, το οποίο είχε σταματήσει να αναπνέει, πιθανώς λόγω απόφραξης του αεραγωγού.

Αμέσως, έσπευσε στον τόπο του συμβάντος και βρήκε τον μικρούλη Zachary στο σαλόνι με την ταραγμένη μητέρα του. Το αγoράκι είχε γίνει μπλε και δεν φαινόταν να αναπνέει...

Αρχικά, ο αξιωματικός Aldsworth έλεγξε για τυχόν πνιγμό και στη συνέχεια ξεκίνησε αμέσως καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και λίγο αργότερα, το μωρό άρχισε να αναπνέει και άνοιξε τα μάτια του. Συνέχισε την ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει η ομάδα διάσωσης Levittown-Fairless Hills για να μεταφέρει το αγοράκι στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, ο Zachary είναι πολύ καλύτερα και βρίσκεται στο σπίτι.

«Όταν άνοιξε τα μάτια του, ήταν η μεγαλύτερη ανακούφιση που πήρα ποτέ και ίσως μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου» δήλωσε ο αστυνομικός. Η μητέρα του μωρού σημείωσε επίσης ότι θα του είναι για πάντα ευγνώμων.

Πηγή: fox29.com

v