10χρονη πέθανε από πρόκληση στα social media - προκάλεσε ασφυξία στον εαυτό της

10χρονη πέθανε από πρόκληση στα social media - προκάλεσε ασφυξία στον εαυτό της

Άλλο ένα παιδάκι, αυτή τη φορά ηλικίας 10 χρονών, έχασε τη ζωή του επειδή έλαβε μέρος σε μια επικίνδυνη πρόκληση, το λεγόμενο «Blackout Challenge», στα social media.

Η Nyla Anderson βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στις 12 Δεκεμβρίου, αφού φέρεται να δοκίμασε την πρόκληση, η οποία προκαλεί τους συμμετέχοντες να κρατήσουν την αναπνοή τους μέχρι να λιποθυμήσουν από έλλειψη οξυγόνου, σύμφωνα με το WPVI.

Το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν επέζησε! «Είμαι τόσο πληγωμένη», δήλωσε η μητέρα της, Tawainna Anderson. «Αυτός είναι ένας πόνος που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ».

Φέτος, άλλα τρία παιδιά - ο Joshua Haileyesus, 12 ετών, ο Robert Craig, 10 ετών, και ο LaTerius Smith Jr., 9 ετών, έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του «παιχνιδιού».

Η άτυχη μητέρα του κοριτσιού ελπίζει ότι, μοιραζόμενη την ιστορία της κόρης της, θα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και σε άλλους γονείς, έτσι ώστε να εξετάσουν προσεκτικά τις δραστηριότητες των παιδιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τα τηλέφωνα των παιδιών σας», δήλωσε η Anderson στο WPVI. «Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να βρείτε στα τηλέφωνά τους».

Πηγή: people.com

v