Μπαμπάς ξεγέννησε την κόρη του στο αυτοκίνητο με οδηγίες από το τηλέφωνο

Μπαμπάς ξεγέννησε την κόρη του στο αυτοκίνητο με οδηγίες από το τηλέφωνο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από δέκα ημέρες σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια. Ένα ζευγάρι ήταν καθ' οδόν προς το μαιευτήριο, όταν ξαφνικά έσπασαν τα νερά της μέλουσας μητέρας και χρειάστηκε να σταματήσουν στην άκρη. Τότε, ο πατέρας αναγκάστηκε να ξεγεννήσει την κόρη του  και ευτυχώς, στο τέλος όλα πήγαν καλά και το μωράκι τους ήρθε στον κόσμο υγιέστατο.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού κατάλαβε ότι έπρεπε να σταματήσει στην άκρη του αυτοκινητόδρομου, όταν οι πόνοι της γυναίκας του έγιναν αφόρητοι. Αμέσως, κάλεσε ασθενοφόρο, εξαιτίας της κίνησης όμως, χρειάστηκε να αναλάβει τον ρόλο του... μαιευτήρα με τηλεφωνικές οδηγίες που του έδωσαν από τα επείγοντα.

Μια τηλεφωνήτρια, διατηρώντας την ψυχραιμία της, έδωσε σαφείς οδηγίες στον τρομοκρατημένο μπαμπά, καθοδηγώντας τον για το πώς να βοηθήσει καλύτερα τη σύζυγό του. Λίγες στιγμές αργότερα, το κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο.

Μάλιστα, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, το μωράκι ξεκουραζόταν πάνω στη μητέρα του, τυλιγμένο στο πουλόβερ του μπαμπά της, και ήταν ευτυχισμένο και υγιές.

Πηγή: californianewstimes.com

v