Έφυγε από τη ζωή ο 5χρονος Γρηγόρης - είχε δώσει γενναία μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή ο 5χρονος Γρηγόρης - είχε δώσει γενναία μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε δυστυχώς από τη ζωή ο μικρός Γρηγόρης μετά τη δύσκολη μάχη που έδινε ενάντια στον καρκίνο από 18 μηνών.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η γνωστή δημοσιογράφος συνάντησε τον μικρό, όταν και της εκδήλωσε την επιθυμία του για το δώρο που θα ήθελε από τον Άγιο Βασίλη.

Τι δήλωσε η μητέρα για τη μάχη που έδινε ο μικρός Γρηγόρης

Η μαμά του παιδιού, βαθιά συγκινημένη, μίλησε για την απώλεια του γιου της αναφέροντας: «Θα μου λείψει πολύ το παιδάκι μου. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω όλο αυτό. Ήταν πολύ δυνατός, εδώ και 4 χρόνια πάλευε. Κατάφερε όσο μπορούσε. Απλά τώρα κουράστηκε πολύ, δεν μπορούσε άλλο. Τον είχα αγκαλιά όλη την ώρα, δεν τον άφησα στιγμή. Πόναγε τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ και μου το έλεγε: “Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο”. Πιστεύω πως τώρα το κορμάκι του ξεκουράζεται».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη του έστειλε την κουζίνα που ονειρευόταν να αποκτήσει: «Όταν ήρθε η κουζίνα χάρηκε τόσο πολύ που έβγαλε μια κραυγή χαράς. Την ανοίξαμε μαζί, την φτιάξαμε και παίξαμε», δήλωσε η μητέρα του αγοριού.

Η Μαρίνα, η μητέρα του Γρηγόρη είχε εξομολογηθεί πως ο γιος της, ενώ είχε ξεπεράσει τον πρώτο κίνδυνο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά, γιατί παρουσίασε υποτροπή και μετάσταση στη σπονδυλική στήλη.

Πηγή: loutrakiblog.gr

v