Ρένια Λουιζίδου: είχα δύο αποβολές και ήταν δύσκολο - πέρασα πένθος

Ρένια Λουιζίδου: είχα δύο αποβολές και ήταν δύσκολο - πέρασα πένθος

Η Ρένια Λουιζίδου, σε μια εξομολόγηση ψυχής στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ, μίλησε μεταξύ άλλων και για τις αποβολές που βίωσε πριν γίνει τελικά μαμά.

«Δεν είχα σκεφτεί αν θα κάνω ή δεν θα κάνω παιδιά», είπε η δημοφιλής ηθοποιός, «Αυτό σου έρχεται αν βρεις έναν άνθρωπο που μπορείς να φανταστείς ότι μαζί του θα κάνεις παιδί. Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, ήρθαν αυτές οι δύο αποβολές που ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα για μένα».

«Είναι ένα περίεργο πένθος, ό,τι και να σου λένε οι γιατροί, δεν μπορείς να αποφύγεις να το πάρεις βαριά και σκοτεινά μέσα σου», συνέχισε, «Βοήθησε η αισιοδοξία και η στήριξη που είχα από τον άνδρα μου. Τότε κατάλαβα ότι τώρα  θέλω να κάνω παιδί. Την ώρα που κινδυνεύεις να μην μπορείς να κάνεις το θέλεις πραγματικά. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα κάνει αυτές τις δύο αποβολές δεν θα είχα σήμερα τον συγκεκριμένο Βίκτωρα».

Για τα γεγονότα στο θέατρο και τις αποκαλύψεις για πλήθος περιπτώσεων σεξουαλικής ή άλλου είδους κακοποιήσεις είπε: «Όποιος έχει μυαλό και σκέφτεται καταλαβαίνει ότι δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο. Δεν χρειάζεται να απολογηθούμε. Πιστεύω ότι δείξαμε κότσια σε αυτόν τον χώρο. Είναι προς τιμήν αυτών των ανθρώπων που βγήκαν μπροστά και είχε κόστος».

Πηγή: thecaller.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v