Είμαι στην 27η εβδομάδα εγκυμοσύνης με πάρα πολύ έντονη κολπίτιδα. Τι να κάνω;

Είμαι στην 27η εβδομάδα εγκυμοσύνης με πάρα πολύ έντονη κολπίτιδα. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας! Είμαι στην 27η εβδομάδα με πάρα πολύ έντονη κολπίτιδα και μάλλον μικρόβιο στην ουρήθρα. Ο γιατρός μου έγραψε zinadol των 500mg για 7 ημέρες, 2 φορές την ημέρα. Υπάρχει περίπτωση να κάνω κακό στο έμβρυο;
Απάντηση:

Η εγκυμοσύνη είναι πολύ ευαίσθητη περίοδος για λοιμώξεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές του γιατρού σας ο οποίος σίγουρα δεν θέλει να πάθει τίποτε το έμβρυο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v