Καλά νέα για την 2χρονη Αλίκη που είχε παρασυρθεί από φορτηγό

Καλά νέα για την 2χρονη Αλίκη που είχε παρασυρθεί από φορτηγό

Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από τότε που ένα 2χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από ένα φορτηγό έξω από την παιδική χαρά που βρισκόταν με τους γονείς του. Έκτοτε, η μικρή Αλίκη δίνει τον δικό της αγώνα μέσα από ένα πρόγραμμα ειδικών για τη βελτίωση της κινητικής της ικανότητας.

Έπειτα από την έγκαιρη παρέμβαση του Οργανισμού Πράξη Αγάπης αλλά και τη βοήθεια όλων των αφανών ηρώων που έσπευσαν να συνδράμουν στην αποκατάσταση της υγείας της Αλίκης, το κοριτσάκι ξεκίνησε να μιλά κανονικά, να παίζει, να γελά και να περπατάει πλέον χωρίς υποστήριξη.

Ολόκληρη η ανάρτηση του οργανισμού Πράξη Αγάπης:

«Η έγκαιρη και άμεση κινητοποίηση όλων μας, συνέβαλε καθοριστικά στο να σημειωθεί μεγάλη βελτίωση στην υγεία της μικρής μας Αλίκης, το 2 ετών κοριτσάκι από την Κατερίνη που είχε παρασυρθεί από βαρύ όχημα στις 25 Οκτωβρίου.

Ο Οργανισμός ''Πράξη Αγάπης'' ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η μικρή για την επιτακτική ανάγκη που υπήρχε να υποβληθεί το παιδί σε τακτικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών και ότι η οικογένεια αδυνατούσε να ανταπεξέλθει. Η οποιαδήποτε καθυστέρηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού.

Άμεσα, αρμόδιοι εκπρόσωποι του Οργανισμού μας επισκέφθηκαν την οικογένεια, εκτίμησαν τις ανάγκες της και της προσέφεραν όλα τα απαραίτητα αγαθά που είχε ανάγκη εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες περίθαλψης και αποκατάστασης της μικρής.

Έτσι, από την πρώτη μέρα του εξιτηρίου, η μικρή Αλίκη έκανε εισαγωγή σε εντατικό πρόγραμμα θεραπειών που περιλάμβανε φυσικοθεραπείες κατ οίκον και συνεδρίες σε εξωτερικό θεραπευτήριο.

Σταδιακά, παρατηρήθηκε σημαντική βελτίωση της κινητικής της ικανότητας, ξεκίνησε να κάνει κάποια βήματα, να αντιδρά σε ερεθίσματα και να ανταποκρίνεται θετικά στις παρεμβάσεις των ειδικών.

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε αυτές τις τελευταίες ημέρες που η μικρή Αλίκη ξεκίνησε να μιλά κανονικά, να παίζει, να γελά και να περπατάει πλέον χωρίς υποστήριξη. Το σοκ που προκλήθηκε στον οργανισμό του παιδιού από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης υποχώρησε σταδιακά, και οι αισθητηριακές και κινητικές ικανότητές του επανήλθαν σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η μικρή Αλίκη θα συνεχίσει να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της.

H έγκαιρη παρέμβαση του Οργανισμού Πράξη Αγάπης, σε συνδυασμό με την συγκινητική σας ανταπόκριση, προσέφερε σε ένα ακόμη παιδί την ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή και ένα υγιές μέλλον! Ευχαριστούμε θερμά και εκ μέρους της οικογενείας για την τόσο καθοριστική σας υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν.
Ο καθένας από εσάς με τον τρόπο του, έγινε ο αφανής ήρωας στη ζωή ενός ακόμη παιδιού. Συνεχίζουμε να ενώνουμε την ανθρωπιά μας και να προσφέρουμε πράξεις αγάπης και ελπίδα!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v