Γιαγιά στα 34: αν μου το 'λεγαν δεν θα το πίστευα – τώρα νιώθω ευλογημένη!

Γιαγιά στα 34: αν μου το λεγαν δεν θα το πίστευα –  τώρα νιώθω ευλογημένη!

Πριν από έναν χρόνο, η Clare Milner γέννησε τον μικρό της γιο. Λίγους μήνες μετά, η μεγάλη της κόρη γεννούσε το δικό της πρωτότοκο αγοράκι, κάνοντας την Clare γιαγιά… στα 34!

Προφανώς, η Clare έγινε μαμά πολύ μικρή και, παρά τις δυσκολίες, μεγάλωσε την κόρη της και τα υπόλοιπα παιδιά της έχοντας μια υπέροχη σχέση μαζί τους. «Με την μεγάλη κόρη μου είμαστε πολύ δεμένες γιατί την έκανα μικρή και από την εφηβεία της ήμασταν σαν αδερφές», λέει η Clare, «Τώρα που η ζωή τα έφερε έτσι και γεννήσαμε σχεδόν μαζί, δεθήκαμε ακόμα πιο πολύ».

«Ο τότε σύντροφός μου επέλεξε να μείνει έξω από τη ζωή της κόρης του και τη μεγάλωσα μόνη μου», θυμάται η νεότατη γιαγιά, «Από τότε έκανα ακόμα 3 παιδιά, αλλά το τελευταίο μου έχει 11 χρόνια διαφορά από το επόμενο. Ανησυχούσα ότι δεν θα έχει παρέα στο σπίτι. Τότε έμαθα ότι θα έχω εγγονάκι στην ίδια ηλικία και ηρέμησα».

«Βεβαίως, με προβλημάτισε το ότι η κόρη μου έμεινε έγκυος περίπου στην ίδια ηλικία με εμένα, αν και ενήλικη», συνεχίζει, «αλλά σκέφτηκα ότι η δική μου εμπειρία θα την βοηθήσει να τα καταφέρει».

Όσο για τη δική της απόφαση να ξαναγίνει μαμά έχοντας 3 παιδιά στην εφηβεία, η Clare δεν μετανιώνει καθόλου, ειδικά τώρα που το σπίτι θα γεμίσει πάλι παιδικές φωνούλες. «Πολλοί μου λένε ότι ίσως να μην ήταν σωστή η απόφασή μου να ξαναποκτήσω μωρό ενώ τα παιδιά μου είναι τόσο μεγάλα», λέει, «αλλά τώρα που θα έχω γιο και εγγονό στην ίδια ηλικία νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Θα είναι σαν αδερφάκια και ανυπομονώ να τους χαζεύω να μεγαλώνουν μαζί».

Πηγή: thesun.co.uk

v