Χαλάνδρι: αστυνομικός βρήκε εγκαταλελειμμένο βρέφος σε παιδική χαρά

Χαλάνδρι: αστυνομικός βρήκε εγκαταλελειμμένο βρέφος σε παιδική χαρά

Ένα ακόμα μωράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το απόγευμα της Τετάρτης (5 Ιανουαρίου), αυτή τη φορά σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι, προκαλώντας την αναστάτωση της κοινής. Το κοριτσάκι είναι περίπου δύο μηνών, πολύ καλά στην υγεία του και παραμένει στο νοσοκομείο για εξετάσεις και φροντίδα.

Το βρέφος ήταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος, καθαρό και περιποιημένο, και φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρούχα, για να μην κρυώνει. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες, μαζί με το βρέφος βρέθηκε και ένα σημείωμα που έγραφε το όνομα «Βασιλική».

Το μωρό εντόπισε από το κλάμα του ένας αστυνομικός που έκανε βάρδια φύλαξης στην περιοχή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν γεννήθηκε σε κάποιο νοσοκομείο και αν ναι, πότε βρίσκονται σε εξέλιξη είναι ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου εξετάζει κάμερες της περιοχής για διαλευκάνει την υπόθεση. 

Πηγή: iefimerida.gr

v