«Όλοι έλεγαν ότι θα χωρίσουμε αλλά έκαναν λάθος»: ζευγάρι γιορτάζει 81 χρόνια μαζί

«Όλοι έλεγαν ότι θα χωρίσουμε αλλά έκαναν λάθος»: ζευγάρι γιορτάζει 81 χρόνια μαζί

Όταν ο Ron και η Joyce Bond ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από οκτώ περίπου δεκαετίες, άκουσαν από πολλούς ότι το «για πάντα μαζί» δεν υπάρχει και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα χωρίσουν στο μέλλον. Σήμερα διαψεύδουν όλα αυτά τα κακεντρεχή σχόλια, γιορτάζοντας την 81h επέτειο γάμου τους. Μάλιστα, έγιναν επίσημα το μακροβιότερο παντρεμένο ζευγάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως αναφέρει η Mirror.

«Είναι απίστευτο ότι φτάσαμε τα 81 χρόνια γάμου. Δεν το περιμέναμε αλλά νιώθουμε πολύ τυχεροί. Η σχέση μας ανέκαθεν βασιζόταν στο δούναι και λαβείν» δήλωσε η 100χρονη, ενώ ο 102χρονος σύζυγός της συμπλήρωσε «Η ζωή έχει πολλές δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάμε μαζί. Φροντίζουμε ο ένας τον άλλον».

Το ευτυχισμένο ζεύγος μάλιστα, πέρυσι έλαβε μια ειδική επιστολή από τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία τους έστελνε τις ευχές και τα συγχαρητήριά της.

Ο Ron και η Joyce φέρονται να παντρεύτηκαν στο Ληξιαρχείο του Νιούπορτ Πάνελ όταν ήταν 19 και 21 ετών αντίστοιχα. Στη συνέχεια έκαναν δύο παιδιά και έκτοτε έχουν αποκτήσει εγγόνια και δισέγγονα

«Οι γονείς μου είναι ένα πραγματικά υπέροχο ζευγάρι που εμπνέει όλη την οικογένεια. Πόσο λάθος είχαν όσοι τους έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουν. Λίγο χρόνο να περάσεις μαζί τους αρκεί για να καταλάβεις πόσο αγαπιούνται και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον μετά από 81 χρόνια μαζί», είπε η κόρη του ζευγαριού.

Πηγή: complex.com

v