Ο γιος μας έπαθε σηψαιμία όταν ήταν βρέφος - κάθε μέρα δίνει μια νέα μάχη

Ο γιος μας έπαθε σηψαιμία όταν ήταν βρέφος - κάθε μέρα δίνει μια νέα μάχη

Μια νεαρή μητέρα περιέγραψε πώς ο κόσμος της κατέρρευσε όταν ο γιος της διαγνώστηκε με μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια σε ηλικία μόλις τριών εβδομάδων. Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ! Από τότε ο μικρός της δίνει κάθε μέρα μάχη για τη ζωή του και η οικογένειά του ελπίζει για το καλύτερο.

Η Lucy Shields, 36 ετών, από το Durham, έμεινε συντετριμμένη όταν ο γιος της Roman προσβλήθηκε από σηψαιμία, η οποία τον άφησε ανίκανο να περπατήσει. Ο μικρούλης, που τώρα είναι δύο ετών, πάσχει επίσης από εγκεφαλική βλάβη, επιληψία και τρέφεται μέσω σωλήνα, αναφέρει η Chronicle Live.

«Κάθε μέρα φοβάμαι, γιατί δεν ξέρω τι θα του συμβεί. Η ζωή μας δεν είναι πια η ίδια, γιατί δεν πρόκειται να γίνει καλύτερα», δήλωσε.

Ο Roman διαγνώστηκε με σηψαιμία στις 12 Οκτωβρίου 2019. Οι γονείς του τον είχαν πάει στο νοσοκομείο καθώς πίστευαν ότι υπέφερε από κολικούς. Όταν οι γιατροί έκαναν τη διάγνωση, τον έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη για τρεις εβδομάδες.

«Μέσα σε λίγα λεπτά ο κόσμος μας κατέρρευσε. Η σήψη είχε επηρεάσει και τον εγκέφαλό του», είπε η μητέρα του.

Η οικογένεια του Roman έπαθε σοκ, όταν εκείνος βρέθηκε θετικός στο Covid. Ευτυχώς, ο μικρός κατάφερε να τον καταπολεμήσει. «Δεν ξέρω από πού παίρνει δύναμη ο Roman, είναι τόσο χαρούμενο μωρό. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε μέρα μαζί του και να του δίνω ό,τι καλύτερο», δήλωσε συγκινημένη η Lucy.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη σηψαιμία πριν από τη διάγνωση του γιου της και ελπίζει ότι η ιστορία της θα ενημερώσει τους γονείς και θα δώσει δύναμη σε όσους βιώνουν παρόμοια κατάσταση.

Πηγή: mirror.co.uk

v