Ηρωίδα έσωσε 3 μικρά παιδιά από βέβαιο θάνατο - έπεσαν σε παγωμένη λίμνη

Ηρωίδα έσωσε 3 μικρά παιδιά από βέβαιο θάνατο - έπεσαν σε παγωμένη λίμνη

Η 23χρονη Dusti Talavera έγινε πρωτοσέλιδο αυτές τις μέρες, μετά την άμεση και θαρραλέα επέμβασή της που είχε ως αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή 3 μικρών παιδιών.

Σύμφωνα με τις αρχές, η νεαρή γυναίκα χάζευε από το παράθυρό της όταν είδε τρία παιδιά να πέφτουν σε μια παγωμένη τεχνητή λίμνη λίγο πιο πέρα από το σπίτι της. Αμέσως, η 23χρονη έτρεξε να βοηθήσει καταφέρνοντας να τραβήξει έξω τα δύο παιδιά πριν πέσει και η ίδια στο νερό καθώς τραβούσε το τρίτο παιδί. Ευτυχώς, ένας περαστικό που είδε το περιστατικό έσπευσε να βοηθήσει και πέταξε ένα σχοινί στην 23χρονη η οποία κατάφερε να βγει από την παγωμένη λίμνη μαζί με το παιδί που κινδύνευε. 

Τα τρία παιδιά ηλικίας 4, 6 και 11 ετών, έπαιζαν αμέριμνα όταν ο πάγος υποχώρησε και βρέθηκαν μέσα στο παγωμένο νερό.

«Έβαλα ένα ζευγάρι παπούτσια κι έτρεξα αμέσως γιατί ήξερα ότι δεν υπήρχε ψυχή εκεί έξω, ήμουν η μόνη που μπορούσε να βοηθήσει», θυμάται η νεαρή ηρωίδα.

Όταν ήρθαν οι πρώτοι αστυνομικοί, το 6χρονο κορίτσι που είχε μείνει τελευταίο στο νερό δεν ανέπνεε καθόλου. Της έκαναν αμέσως ανάνηψη ώσπου να φτάσει το ασθενοφόρο. Αμέσως μετά, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όλα πήγαν καλά και σήμερα είναι πάλι με την οικογένειά της.

«Αυτό που έκανε αυτή η κοπέλα είναι αξιοθαύμαστο», δήλωσε πυροσβέστης που βρέθηκε στον τόπο του περιστατικού, «αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παιδί μου, θα ήθελα να ήταν εκεί ένας άνθρωπος τόσο θαρραλέος σαν την Dusti».

Πηγή: today.com

v