Ταλαιπωρήθηκα μέχρι να γίνω μαμά στα 46, μα είδα τον γιο μου και ξαναγεννήθηκα!

Ταλαιπωρήθηκα μέχρι να γίνω μαμά στα 46, μα είδα τον γιο μου και ξαναγεννήθηκα!

Η ηθοποιός Emily Simons μίλησε πρόσφατα για τον δύσκολο αγώνα της με την υπογονιμότητα και την περίοδο που είχε αποφασίσει να τα παρατήσει μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες.

Ευτυχώς που δεν το έκανε, αφού λίγο καιρό μετά, στα 46 της χρόνια, έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, το θαύμα της ζωής της.

«Πίστευα ότι πλέον είμαι πολύ μεγάλη για να τα καταφέρω και πώς δεν θα γινόμουν ποτέ μαμά», λέει η Emily, «είχα σχεδόν παραιτηθεί αφού είχα δοκιμάσει ό,τι λύση υπήρχε. Κι όμως έγινα τελικά μαμά και γι’ αυτό θέλω όλες οι γυναίκες να ξέρουν ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω».

«Δυστυχώς, οι εξωσωματικές κυριεύουν κυριολεκτικά όλη σου τη ζωή», συνεχίζει, «είσαι τόσο προσηλωμένη στον στόχο σου που όλα τα άλλα μοιάζουν ασήμαντα και μπαίνουν στην άκρη».

Τελικά, όλα πήγαν καλά για την Emily, η οποία δεν έπαψε στιγμή να ανησυχεί για την πορεία της εγκυμοσύνης της λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω κάποιων άλλων παραγόντων που αύξαναν τον κίνδυνο μιας πρόωρης γέννας. Αν και χρειάστηκε να μείνει κλινήρης για αρκετές εβδομάδες προς το τέλος, ο μικρός της γεννήθηκε υγιέστατος με καισαρική στις 38 εβδομάδες κύησης.

«Ο Henry έφερε στη ζωή μου πολλή χαρά και μου έμαθε να απολαμβάνω ξανά τη ζωή», λέει η πανευτυχής μαμά, «Και μόνο που τον βλέπω να διασκεδάζει με μια βόλτα στο σούπερ-μάρκετ θυμάμαι ότι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη. Το είχα ξεχάσει με τόση ταλαιπωρία, αλλά και με τον χαμό της μητέρας μου λίγα χρόνια πριν τη γέννησή του εγγονού της».

Πηγή: 7news.com.au

v