Μαμά γέννησε λίγο μετά τον θάνατο του άντρα της: ένα κομμάτι του έμεινε μαζί μου

Μαμά γέννησε λίγο μετά τον θάνατο του άντρα της: ένα κομμάτι του έμεινε μαζί μου

Μια μητέρα έζησε την υπέροχη στιγμή της γέννησης της κόρης της, έχοντας στο πλευρό της μόνο τη μαμά της, αφού ο σύζυγός της σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου, ένα μήνα πριν τον τοκετό.

Για την Janelle Hazeldine η στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την κόρη της ήταν η στιγμή που κατάλαβε την πραγματική έννοια της λέξης «γλυκόπικρο». Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής της, αλλά το άλλο της μισό έλειπε για να συμπληρώσει την ευτυχία της.

Ο Dan Harrison βρήκε τραγικό θάνατο τον Σεπτέμβριο, όταν το ελικόπτερό του συνετρίβη σε μια απομακρυσμένη περιοχή του Otago.

Η Hazeldine δήλωσε ότι η γέννηση της Mackenzie χωρίς τον άντρα της στο πλευρό της ήταν πολύ σκληρή εμπειρία. «Είχα την μαμά μου που αγαπώ, αλλά δεν ήταν το ίδιο.
Ο Dan θα ήταν τόσο περήφανος, θα έλιωνε όταν έβλεπε το παιδί μας. Θα ήταν τόσο καλός μπαμπάς», δήλωσε συγκινημένη.

Τόνισε ακόμα πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, ενώ παραδέχτηκε ότι άργησε να συνειδητοποιήσει και να αποδεχθεί τον θάνατο του. Για την κόρη της είπε χαρακτηριστικά, «Υπάρχει λόγος που είναι εδώ. Χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε σκοπός για μένα. Αλλά ο σκληρός τρόπος με τον οποίο συνέβη αυτό, μόλις τέσσερις εβδομάδες πριν γεννηθεί, πονάει πολύ».

Η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. «Με βασανίζει κάθε μέρα το γεγονός ότι δεν ξέρω τι του συνέβη», δήλωσε.

Πηγή: stuff.co.nz

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v