Mαμά υιοθέτησε τις 4 κόρες της κολλητής της που πέθανε από καρκίνο

Mαμά υιοθέτησε τις 4 κόρες της κολλητής της που πέθανε από καρκίνο

Όταν η Elizabeth Diamond διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο τέταρτο στάδιο τον Αύγουστο του 2014, ανησυχούσε για το τι θα συνέβαινε στα παιδιά της αν πέθαινε. Η καλύτερή της φίλη Laura Ruffino, την οποία γνώριζε από την 5η δημοτικού, υποσχέθηκε να υιοθετήσει τα κορίτσια της - και όταν η άτυχη μητέρα, πέθανε τον Απρίλιο του 2015, η Ruffino εκπλήρωσε την υπόσχεσή της.

Η τετραμελής οικογένεια της Ruffino (μαζί με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες της) διπλασιάστηκε σε μέγεθος, όταν αυτή η υπέροχη μαμά άνοιξε την αγκαλιά της στα παιδιά της κολλητής της.

«Πολύς κόσμος με ρωτούσε αν το συζήτησα με τον άντρα μου πριν δώσω αυτή την υπόσχεση. Αλλά τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Είχε σκεφτεί το ίδιο με μένα. Έτσι είμαστε» είπε η μητέρα.

Οι κόρες της Liz δεν γνώριζαν τη συμφωνία, αν και περνούσαν όλο και περισσότερο χρόνο με τους Ruffinos, οι οποίοι συχνά φρόντιζαν και τη μητέρα τους.

«Καθώς το σώμα της Liz εξασθενούσε, ο δεσμός μας γινόταν ισχυρότερος» είπε η Laura.

Μιλώντας για την δύσκολη στιγμή που πέθανε η φίλη της δήλωσε «Κάθισα στο πάτωμα με τα κορίτσια και κλαίγαμε. Τους είπα ότι λυπάμαι και ότι θα γίνω η μαμά τους.  Προσπαθούσα να κάνω τη μετάβαση, να πω, ναι, η μαμά έφυγε και θα γίνω η νέα σας μαμά. Ήταν πολύ δύσκολο. Κάποια στιγμή με ρώτησαν πώς να φωνάζουν. Δεν είχα απάντηση και τους είπα να με αποκαλούν όπως θέλουν και τους βγαίνει από σεβασμό στην φίλη μου. Αποφάσισαν να με φωνάζουν μαμά!»

Όσο χαρούμενη και αν ήταν να καλωσορίσει τα κορίτσια στο σπίτι τους, το πάντρεμα των δύο οικογενειών ήταν γεμάτο προκλήσεις. Στο τέλος όμως όλα πήγαν καλά και ζουν ευτυχισμένοι από τότε.

Πηγή: dailymail.co.uk

v