Γενική αργία και αύριο Τετάρτη 26/01 - Χωρίς τηλεκπαίδευση τα σχολεία

Γενική αργία και αύριο Τετάρτη 26/01 - Χωρίς τηλεκπαίδευση τα σχολεία

Μετά την παράταση της γενικής αργίας και για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε πως δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία.

Συγκεκριμένα, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοίνωσε τα εξής:

  • Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης).
  • Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η αργία (και κατά συνέπεια τα κλειστά σχολεία και η απουσία τηλεκπαίδευσης) παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Πηγή: alfavita.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v