2χρονος σφήνωσε με το κεφάλι σε παιδικό κάθισμα τουαλέτας!

2χρονος σφήνωσε με το κεφάλι σε παιδικό κάθισμα τουαλέτας!

Η εκπαίδευση των νηπίων στη χρήση της τουαλέτας είναι συχνά ένας πονοκέφαλος για τους γονείς, αφού χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Για την Jodie Soley, όμως, αποδείχτηκε πονοκέφαλος με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, όταν είδε το 2χρονo της να χρησιμοποιεί το εκπαιδευτικό κάθισμα ως… κολάρο!

Την ώρα που έκανε δουλειές είδε τον μικρούλη της να φοράει το καθισματάκι στο κεφάλι σαν καπέλο και να χορεύει εδώ κι εκεί μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή, το κάθισμα γλύστρισε προς τα κάτω και έγινε κολάρο. Δυστυχώς, το παιδί δεν μπορούσε να το βγάλει απ’ το λαιμό του κα πανικοβλήθηκε.

Το ίδιο άκαρπες ήταν και οι προσπάθειες της μαμάς και της γιαγιάς του, οπότε αναγκάστηκαν να βάλουν τα μεγάλα μέσα.

«Τηλεφώνησα στην πυροσβεστική», λέει η μαμά, «και άκουσα γέλια στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Πρώτη φορά τους ζητούσαν κάτι τέτοιο, φαίνεται».

Τελικά, οι πυροσβέστες κατέφτασαν και έκοψαν το κάθισμα για να απελευθερώσουν τον μικροό Edward, ο οποίος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, γελούσε κατά τη διάρκεια της «διάσωσης».

Μάλιστα, η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία ανέβασε το ιδιαίτερο περιστατικό στη σελίδα της στο Facebook με τη λεζάντα: «Μια καθόλου συνηθισμένη επιχείρηση διάσωσης. Ευτυχώς, οι διασώστες μας κινήθηκαν γρήγορα και απελευθέρωσαν τον μικρό εγκαίρως!».

Πηγή: honey.nine.com.au

v