12 γυναίκες που τόλμησαν το κοντό μαλλί και έγιναν πιο όμορφες από ποτέ!

12 γυναίκες που τόλμησαν το κοντό μαλλί και έγιναν πιο όμορφες από ποτέ!

Είναι λογικό να φοβόμαστε να κόψουμε τα μαλλιά μας κοντά. Άλλωστε, το μακρύ μαλλί θεωρείται εδώ και χρόνια η επιτομή της θηλυκότητας. Μερικές φορές, όμως, ένα κοντό κούρεμα όχι μόνο δεν μας στερεί την γοητεία μας, αλλά μας δίνει και έναν άλλον αέρα. Το πρόσωπο αλλάζει, φαίνονται τα «δυνατά» μας σημεία και δείχνουμε πιο όμορφες από ποτέ! Κι αν δεν μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες - είναι σίγουρο ότι θα σας αλλάξουν γνώμη.

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε ένα αγορίστικο κούρεμα για να εντυπωσιάσετε. Ένα κοντό καρέ θα έχει το αντίστοιχο αποτέλεσμα!

Μην μείνετε όμως μόνο στο αυστηρό καρέ. Κάντε αφέλειες και φιλαρίσματα και τονίστε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Πολλές φορές η αλλαγή που φοβόμαστε περισσότερο είναι αυτή που θα αλλάξει όλη μας τη ζωή (ή την εμφάνιση) προς το καλύτερο!

Ένα κοντό κούρεμα δίνει άλλον αέρα και είναι πολύ σέξι...

...ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ κομψό!

Για όσες είναι πιο τολμηρές και θέλουν να δώσουν έναν άλλον αέρα στις εμφανίσεις τους, το αγορίστικο κούρεμα είναι η σωστή επιλογή. Κάντε αφέλειες και ζητήστε από τον κομμωτή σας, να σας κάνει φλασάκια.

Το κοντό μαλλί δίνει μια άγρια θηλυκότητα!

Με έντονες μύτες και φιλαρίσματα είναι ένα από τα πιο σέξι κουρέματα που θα κάνετε ποτέ.

Όταν τα μαλλιά μας είναι πολύ μακριά πολλές φορές χάνεται το σχήμα του προσώπου μας

Εφόσον κουρέψετε τα μαλλιά σας κοντά μην φοβηθείτε να «παίξετε» με το χρώμα σας και να δοκιμάσετε αποχρώσεις που δεν θα τολμούσατε.

Ένα νεανικό αγορέ κούρεμα θα προσθέσει στη γοητεία σας.

v