Μαμά έφτιαξε μπάνιο-μινιατούρα για να μάθει το μωρό της να πηγαίνει τουαλέτα

Μαμά έφτιαξε μπάνιο-μινιατούρα για να μάθει το μωρό της να πηγαίνει τουαλέτα

Κακά τα ψέματα, το να εκπαιδεύσεις το παιδί σου να πηγαίνει στην τουαλέτα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το αντίθετο μάλιστα! Είναι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό και απαιτεί εκτός από χρόνο και τόνους υπομονής και επιμονής. Μια μητέρα ωστόσο, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να μάθει στο μικρό της τη χρήση της τουαλέτας, και η ιδέα της κατενθουσίασε τους χρήστες των social media.

 

Η Αμερικανίδα μαμά έφτιαξε στο μικρό της παιδί τη δική του «γωνιά» στο οικογενειακό μπάνιο, σε μια προσπάθεια να επιταχύνει τη διαδικασία εκπαίδευσης. Κατασκεύασε ουσιαστικά ένα μπάνιο-μινιατούρα με δικό του νεροχύτη, τουαλέτα, ράφια, καθρέφτη και στρώμα μπάνιου.

Η μαμά ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που κατέγραφε την ανακαίνιση από τον σύζυγό της, ο οποίος «έστησε» το μίνι μπάνιο του γιου τους. Έβγαλαν τα καλάθια με τα άπλυτα από το δωμάτιο και χρησιμοποίησαν μια γωνιά που ήταν αρκετά μεγάλη για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που θα χρειαζόταν το παιδάκι τους.

Αφού καθάρισε καλά τον χώρο, η μαμά τοποθέτησε κάτω ένα στικτό χαλάκι μπάνιου, ακολουθούμενο από μια μικρή παιδική τουαλέτα και έναν μίνι νιπτήρα. Στη συνέχεια, ο μπαμπάς εγκατέστησε ένα μικρό ράφι στο πλάι του νεροχύτη, όπου η μαμά έβαλε όλα τα απαραίτητα προϊόντα μπάνιου, όπως σαπούνι, την οδοντόβουρτσα του παιδιού, οδοντόκρεμα, κρέμες και τη βούρτσα μαλλιών. Επίσης, κρέμασε έναν καθρέφτη για να βοηθάει το νήπιο με την περιποίησή του κάθε μέρα.

Κάτω από το ράφι υπάρχουν δυο μικροί κάδοι για να βάζει το νήπιο τα βρώμικα ρούχα του. Ολοκλήρωσαν την ανακαίνιση, προσθέτοντας έναν γάντζο για μια πετσέτα χεριών.

@layerkakes I’m obsessed with this tiny sink! #toddlersoftiktok #montessori #montessoritoddler #montessorihome #pottytraininng #sahmlife #momtok #toddlertok #baby ♬ Happy Up Beat (Medium) - TimTaj

Στο τέλος του βίντεο, βλέπουμε το νήπιο να εξερευνά τον χώρο ανοίγοντας τον νεροχύτη και βάζοντας μερικά από τα ρούχα του στο καλάθι - σαφώς εντυπωσιασμένο από την κατασκευή.

Το ίδιο όμως ισχύει και για τους χρήστες, οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν τους δυο γονείς τόσο για τον κόπο τους, όσο και για την ιδέα τους. Η μητέρα δήλωσε ότι ήταν τυχερή που έχει ένα αρκετά μεγάλο μπάνιο και ενθαρρύνει άλλους γονείς που μπορεί να έχουν αντίστοιχο χώρο να το δοκιμάσουν!

Πηγή: honey.nine.com.au

v