Άρχισα να εκπαιδεύω τον γιο μου να πηγαίνει στο γιογιό από… νεογέννητο!

Άρχισα να εκπαιδεύω τον γιο μου να πηγαίνει στο γιογιό από… νεογέννητο!

Μια μαμά από την Αυστραλία, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε πώς εκείνη και ο σύζυγός της εκπαίδευσαν τον γιο τους να πηγαίνει στο γιογιο από… νεογέννητο! Σίγουρα ακούγεται απίστευτο αλλά, σύμφωνα με την μαρτυρία αυτής της μαμάς, δεν είναι μόνο εφικτό αλλά και άκρως αποτελεσματικό.

«Δεν γίνεται να πηγαίνουν στο γιογιό από νεογέννητα, είναι πολύ μικρά» ξεκινάει να λέει η μαμά στο βίντεο, προλαβαίνοντας την αυτονόητη αντίδραση κάθε γονιού. Αμέσως μετά, όμως, λέει πως η εντύπωση αυτή είναι λανθασμένη.

Μάλιστα, εκείνη και ο σύζυγός της κατάφεραν να εκπαιδεύσουν το μωρό τους από πολύ νωρίς και το αποδεικνύουν με φωτογραφίες που δείχνουν το γιο τους, σχεδόν νεογέννητο, να τον κρατάνε πάνω από το γιογιό αντί να του φοράνε πάνες. 

Η μαμά εξομολογείται πως η μέθοδός τους ήταν τόσο αποτελεσματική που όταν ο μικρός τους ήταν 5 εβδομάδων έκλαιγε για να τους ειδοποιήσει πως χρειάζεται το γιογιό. Από τότε που περπάτησε, γύρω στον χρόνο, πηγαίνει στην τουαλέτα μόνος του ενώ έχει να βρέξει το κρεβάτι του από τότε που έγινε 20 μηνών. 

Το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες αντιδράσεις, θετικές και μη, ενώ το είδαν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα είναι πως πολλοί γονείς ταυτίστηκαν με την Αυστραλιανή μητέρα επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά της.

Απ’ ότι φαίνεται, δεν είναι η μόνη που εκπαίδευσε το παιδί της να πηγαίνει στην τουαλέτα από τόσο νωρίς καθώς υπήρξαν αρκετές αντίστοιχες μαρτυρίες.

Πηγή: thesun.co.uk

v