Κόρτνεϊ Κοξ: όταν έχεις παιδί στην εφηβεία, διαλέγεις τις μάχες σου

Κόρτνεϊ Κοξ: όταν έχεις παιδί στην εφηβεία, διαλέγεις τις μάχες σου

Η Κόρτνεϊ Κοξ, η τηλεοπτική σταρ της αγαπημένης μας σειράς «Φιλαράκια», μίλησε πρόσφατα για τον ρόλο της ως μητέρα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, έχοντας μια κόρη στην εφηβεία.

Όσον αφορά τη μητρότητα, η Cox, η οποία λανσάρει τη νέα της σειρά προϊόντων οικιακής φροντίδας, Homecourt, δίνει τα εύσημα στη δική της μητέρα (που επίσης ονομάζεται Courteney και πέθανε τον Δεκέμβριο του 2020) καθώς ήταν το πρότυπό της.

«Ήμουν πολύ δεμένη με τη μητέρα μου. Ήταν η καλύτερή μου φίλη. Το ίδιο δέσιμο έχω και με την κόρη μου. Μου λέει τα πάντα», είπε η ηθοποιός.

Αλλά όπως συμβαίνει σε όλες τις σχέσεις, οι δυό τους έρχονται πολλές φορές σε αντιπαράθεση.

«Τσακωνόμαστε. Έχω μάθει ότι τα όρια είναι σημαντικά και ότι πρέπει να τα τηρώ γιατί ξέρω ότι αυτό την κάνει να νιώθει ασφαλής. Αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Εξαντλούμαι. Πρέπει να διαλέγεις τις μάχες σου και να αποφασίζεις τι είναι σημαντικό».

Ωστόσο, η περίοδος της εφηβείας έχει και πολύ ωραίες στιγμές σύμφωνα με την ηθοποιό, που τόνισε ότι απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την κόρη της τώρα που μεγάλωσε.

«Είναι αστείο παιδί και μου αρέσει να κάνω παρέα μαζί της. Μου αρέσει επίσης, όταν με χρειάζεται. Είναι διασκεδαστική. Και δεν μπορείς ποτέ να θυμώσεις για πολύ ώρα μαζί της γιατί ξέρει να ζητάει συγγνώμη», δήλωσε.

Πηγή: people.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v