Ολόκληρη οικογένεια σώθηκε από βέβαιο θάνατο χάρη στο 2χρονο αγοράκι τους!

Ολόκληρη οικογένεια σώθηκε από βέβαιο θάνατο χάρη στο 2χρονο αγοράκι τους!

Ένας 2χρονος μπόμπιρας έσωσε τη ζωή των γονιών και των αδερφών του, όταν κατάλαβε ότι το σπίτι τους έπιασε φωτιά και έτρεξε να τους ειδοποιήσει! Η οικογένεια πρόλαβε να βγει έξω από τη μονοκατοικία, η οποία κάηκε ολοσχερώς.

Η Kayla και ο Nathan Dahl κοιμόντουσαν βαθιά, όταν το μικρότερο παιδί τους, τούς ξύπνησε, τραβώντας το πόδι της μητέρας του και λέγοντας: «Μαμά, καίει». Αυτές οι δύο λεξούλες σήμαναν συναγερμό στους γονείς, οι οποίοι πετάχτηκαν όρθιοι για να βρουν τα άλλα παιδιά προκειμένου να εκκενώσουν το σπίτι.

Όπως δήλωσαν αργότερα, κανένας από τους ανιχνευτές καπνού στο σπίτι τους δεν ενεργοποιήθηκε. Επιπλέον, είχαν χάσει την όσφρησή τους εξαιτίας του κορονοϊού και δεν ήταν σε θέση να μυρίσουν τον καπνό.

Μέσα σε λίγα λεπτά, αφότου ειδοποιήθηκαν από το δίχρονο αγοράκι τους, το ζευγάρι και τα πέντε παιδιά του κατάφεραν να διαφύγουν σώοι και αβλαβείς από την μπροστινή πόρτα. Αλλά το σπίτι τους καταστράφηκε τελείως από τις φλόγες.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να χτίσουμε όλα όσα είχαμε. Αν δεν ήταν το αγοράκι μου να μας ειδοποιήσει, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί», είπε η μητέρα.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι το αγοράκι της έχει φύλακα άγγελο και ότι σώθηκαν από θαύμα εξηγώντας ότι το προηγούμενο βράδυ ο 2χρονος δεν αισθανόταν καλά, οπότε κοιμήθηκε στο σαλόνι που συνδέεται με το υπνοδωμάτιο των γονιών του, όπου μπορούσαν να έχουν τον νου τους μην πάθει τίποτα. Γύρω στις 4:30 π.μ., το παιδί κατάφερε να βγει από το σαλόνι, το οποίο ήδη καιγόταν, για να ειδοποιήσει τους γονείς του για τη φωτιά.

«Δεν καταλαβαίνει το μέγεθος της πράξης του αλλά απολαμβάνει να του λένε συγχαρητήρια και μπράβο οι γύρω του», είπε στο τέλος.

Πηγή: arkansasonline.com

v