Μεγάλωσα με 13 αδέλφια - είχαμε δυσκολίες αλλά και πολλή αγάπη

Μεγάλωσα με 13 αδέλφια - είχαμε δυσκολίες αλλά και πολλή αγάπη

«Το να μεγαλώνεις με 13 αδέλφια σημαίνει ότι σχεδόν πάντα κάνεις ντους με κρύο νερό, δεν έχεις δικό σου δωμάτιο, φοράς μεταχειρισμένα ρούχα και μοιράζεσαι το κρεβάτι σου αλλά, παράλληλα, παίρνεις τόση αγάπη που φτάνει για όλη σου τη ζωή» είπε η Claire σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Το νεαρό κορίτσι, που πλέον είναι φοιτήτρια, είπε πως είναι το 12ο παιδί της οικογένειας ενώ το βίντεο που μοιράστηκε συγκέντρωσε 74,5 χιλιάδες προβολές.

«Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες στις πολύτεκνες οικογένειες. Οι γονείς μας αγόρασαν δύο υπέρδιπλα κρεβάτια και κοιμόμουν μέχρι μεγάλη με 4 από τις αδελφές μου. Ωστόσο, είναι υπέροχο να μεγαλώνεις με πολλά μεγαλύτερα αδέλφια. Μου έχουν αδυναμία και πάντα με φρόντιζαν και με πρόσεχαν σχεδόν όσο οι γονείς μας».

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την Claire, είναι ωραίο να έχεις αδέρφια έως και 16 χρόνια μεγαλύτερα επειδή γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και μαθαίνεις από τις δικές τους εμπειρίες. Σε άλλη ανάρτηση, το κορίτσι αποκάλυψε ότι συνήθως φορούσε μεταχειρισμένα ρούχα που προηγουμένως είχαν φορέσει 6 από τα αδέλφια της ενώ στην μεγάλη της οικογένεια δεν υπάρχουν δίδυμα ή τρίδυμα παιδιά. 

Οι περισσότεροι χρήστες του TikTok ενθουσιάστηκαν με το βίντεο της Claire  ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ταυτίστηκαν μαζί της, ως μέλη πολύτεκνων οικογενειών. Ωστόσο, το σχόλιο που τράβηξε την προσοχή ήταν ενός νεαρού που επεσήμανε ότι και τα 14 παιδιά της οικογένειας είναι κοκκινομάλλικα, ενώ κάποιος άλλος έκανε τις μαθηματικές πράξεις και συμπέρανε πως η μαμά της κοπέλας ήταν συνολικά έγκυος για 126 μήνες!

v