Μωρό έπεσε μέσα σε λίμνη με το καροτσάκι – σώθηκε χάρη στις φωνές μιας μαμάς

Μωρό έπεσε μέσα σε λίμνη με το καροτσάκι – σώθηκε χάρη στις φωνές μιας μαμάς

Η ζωή της Lauryn Goodman έχει αλλάξει τελείως από τότε που έγινε μαμά και το μητρικό της ένστικτο είναι πλέον το πιο δυνατό της αισθητήριο. Το απέδειξε πρόσφατα όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα παρά λίγο τραγικό συμβάν και, χάρη στην αστραπιαία αντίδρασή της, έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου παιδιού.

Καθώς απολάμβανε μια ωραία χειμερινή βόλτα με το μωρό της στις όχθες μιας λίμνης, η Lauryn είδε ένα καροτσάκι με το μωρό κάποιου μέσα να τσουλάει στην κατηφόρα και να πέφτει στα νερά. Το είδε την ώρα που φωτογράφιζε το ειδυλλιακό σκηνικό και η καρδιά της πήγε να σπάσει.

Ευτυχώς, έμεινε ψύχραιμη και σε κλάσματα του δευτερολέπτου, εντόπισε τον μπαμπά να χαζεύει τη μαμά που ήταν επάνω στη ρόδα του διπλανού λούνα-παρκ. Αμέσως, ούρλιαξε με την ψυχή της για να τον αφυπνίσει, ενώ ετοιμαζόταν να βουτήξει η ίδια, αν χρειαστεί. Μόλις κατάλαβε τι έγινε, ο μπαμπάς έτρεξε στη λίμνη κι έβγαλε έξω το καροτσάκι με το παιδί του πριν παρασυρθεί στα πιο βαθιά.

Η Lauryn τότε έτρεξε να βοηθήσει με το μωρό, δανείζοντας στον μπαμπά τα στεγνά ρούχα που είχε μαζί της για τον γιο της και μια πάνα για να το αλλάξει, πριν πουντιάσει το μικρούλι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά το πρώτο σοκ οι δύο γονείς ευχαρίστησαν την μαμά για την πολύτιμη βοήθειά της και έτρεξαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδάκι τους χαίρει άκρας υγείας.

Πηγή: mirror.co.uk

v