Συγκλονίζει η μαμά της 9χρονης Τζωρτζίνας: «αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω»

Συγκλονίζει η μαμά της 9χρονης Τζωρτζίνας: «αντέχω μέχρι να την αποχαιρετήσω»

Η Ρούλα Πισπιρίγγου, η μητέρα που πριν λίγες μέρες έχασε και το τρίτο της παιδί μέσα σε τρία χρόνια, προσπαθεί να αντέξει την ασύλληπτη τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Το Σάββατο 29/1/2022  έφυγε από τη ζωή η 9χρονη κόρη του ζευγαριού, Τζωρτζίνα, ενώ αργά το βράδυ της Τρίτης 1/02/2022 έγινε γνωστό το περιεχόμενο της ιατροδικαστικής έκθεσης μετά την νεκροψία.

Τα αίτια που προκάλεσαν την καρδιακή ανακοπή δεν μπορούν να διευκρινιστούν. Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων μήπως ρίξουν φως στην αιτία που προκάλεσε τον θάνατο του κοριτσιού στην Πάτρα.

Πριν τον χαμό της Τζωρτζινας είχε προηγηθεί ο θάνατος της 3,5 ετών κόρης τους, Μαλένας, το 2019, ενώ λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2020, έχασαν και την μόλις 6 μηνών Ίριδα. 

Η τραγική μητέρα, δήλωσε πως αντέχει μέχρι να αποχαιρετήσει την κόρη της αλλά το μετά είναι αβέβαιο, συμπληρώνοντας πως ο μπαμπάς των 3 κοριτσιών είναι «βράχος και αυτός μέχρι την τελετή…». 

Παππούς Τζωρτζίνας: η καρδιά της θα εξεταστεί για να σωθούν άλλα παιδιά

Την ίδια ώρα, ο παππούς της μικρής Τζωρτζίνας μίλησε στο Live News του MEGA  για τα όσα συνέβησαν στην οικογένειά του:

«Η Μαλένα έφυγε με αίτια ηπατική ανεπάρκεια και λευχαιμία το πρώτο παιδί χάθηκε τον Απρίλιο του 2019 ήταν 3,5 ετών τότε. Το δεύτερο παιδί μετά ήταν 6,5 μηνών και χάθηκε τον Μάρτη του 2021 από αγενεσία του φλεβόκομπου, είναι μία σπάνια αρρώστια, στον ύπνο του.

Στη τρίτη περίπτωση, την τζωρτζίνα, δεν την γνωρίζουμε ακόμα την αιτία θανάτου,  έγραψαν αιφνίδιος θάνατος οι γιατροί. [...].  Η καρδιά της θα βγει θα εξεταστεί και θα έχουμε αποτελέσματα τουλάχιστον να μπορέσουν να σωθούν και κάποια άλλα παιδιά» συμπλήρωσε.

Πηγή: thetoc.gr

v