12χρονος έμεινε ορφανός για 2η φορά - έχασε τους θετούς γονείς του από κορονοϊό

12χρονος έμεινε ορφανός για 2η φορά - έχασε τους θετούς γονείς του από κορονοϊό

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το δράμα ενός 12χρονου που μετά τους βιολογικούς του γονείς, έχασε και τους θετούς από κορονοϊό, μένοντας και πάλι ορφανός. Ευτυχώς, ο άτυχος Χρήστος έχει τη συμπαράσταση και την αγάπη της τοπικής κοινωνίας, αλλά και την προοπτική να βρει νέο σπιτικό στην αγκαλιά του θετού θείου του.

Μετά τον θάνατο των γονιών του από φυσικά αίτια, πριν από χρόνια, ο μικρός Χρήστος είχε βρει την αγάπη και τη ζεστασιά στην αγκαλιά της Τούλας και του Δημήτρη, στο Βαρθολομιό της Ηλείας. Ωστόσο, πρόσφατα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, πέθαναν και οι δύο από επιπλοκές του κορονοϊού – ήταν ανεμβολίαστοι σύμφωνα με μαρτυρίες – με αποτέλεσμα το αγόρι να μείνει και πάλι μόνο του στη ζωή.

Προς το παρόν, ο 12χρονος φιλοξενείται στο σπίτι της νονάς του σε γειτονική περιοχή, αλλά ακούγεται πως το επόμενο σπίτι του θα είναι στον μακρινό Καναδά. Εκεί διαμένει μόνιμα ο αδερφός του θετού πατέρα του, ο οποίος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αναλάβει την ανατροφή του παιδιού. Ο θετός θείος μάλιστα σύντομα θα βρίσκεται στην Ηλεία για να εκκινήσει τη διαδικασία για την επιμέλεια του μικρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Mega, θείος και ανιψιός έχουν καλές σχέσεις, ενώ πριν από μερικά χρόνια τον είχε επισκεφτεί στον Καναδά μαζί με τους γονείς του. Στο μεταξύ, σε ένα κλίμα αλληλεγγύης, κι άλλες οικογένειες, φιλικές στο αδικοχαμένο ζευγάρι, έχουν ήδη ενδιαφερθεί να προσφέρουν στον μικρό Χρήστο την αγκαλιά που έχει ανάγκη.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v