Είπα στον γιο μου ότι είναι υιοθετημένος από νωρίς – ήθελα να ξέρει ποιος είναι!

Είπα στον γιο μου ότι είναι υιοθετημένος από νωρίς – ήθελα να ξέρει ποιος είναι!

Η γνωστή ηθοποιός Neve Campbell, αποκάλυψε ότι ο ένας της γιος  γνωρίζει ότι είναι υιοθετημένος παρά το νεαρό της ηλικίας του και ο λόγος είναι πολύ απλός: ήθελε να γνωρίζει τις ρίζες του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε: «Έχω διαβάσει πολλά για το συγκεκριμένο ζήτημα. Παλιά το κρατούσαμε κρυφό και το λέγαμε στα παιδιά όταν ήταν ενήλικες και κατέρρεε όλος τους ο κόσμος. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να του μιλήσω για την ιστορία του και τη βιολογική του μητέρα από νωρίς - ήθελα να του πω ποιος είναι».

Ο γιος της απ' ότι ισχυρίζεται γνωρίζει τα πάντα και δεν του προκαλεί τίποτα έκπληξη:« Ξέρει ότι ήταν στην κοιλιά της Cynthia», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι πριν γεννηθεί ο Raynor, ζήτησε από τη βιολογική του μητέρα φωτογραφίες ή ένα γράμμα που να μιλάει για την ίδια.

«Έφτιαξε ένα ολόκληρο άλμπουμ για τον γιο της με φωτογραφίες της και πράγματα για τη ζωή της που της αρέσουν», είπε ο Campbell. Είπε ακόμη ότι ο Raynor γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντα της βιολογικής του μητέρας απέκτησε μια σύνδεση μαζί της, κάτι που είναι απαραίτητο.

Μιλώντας γενικά για την πράξη της υιοθεσίας, η ηθοποιός ανέφερε ότι ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή της και δεν θα την άλλαζε με τίποτα.

Πηγή: people.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v