«Της φώναζα μπορείς, σπρώξε»: περαστική ξεγέννησε μαμά σε πεζοδρόμιο

«Της φώναζα μπορείς, σπρώξε»: περαστική ξεγέννησε μαμά σε πεζοδρόμιο

Πηγαίνοντας προς τη δουλειά της η Stela Niznik, έζησε μια απίστευτη εμπειρία που θα διηγείται για πολλά χρόνια σε συγγενείς και φίλους. Στον δρόμο, λοιπόν, συνάντησε μια ετοιμόγεννη την οποία όχι μόνο βοήθησε με το να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά την ξεγέννησε κιόλας!

Η Stela Niznik καθώς πήγαινε να ανοίξει το εστιατόριό της, σκεφτόταν ότι ήταν μια όμορφη μέρα για να κάνει κάτι καλό για κάποιον άλλον. Πού να ήξερε ότι η σκέψη της θα γινόταν πράξη εντός ολίγων ωρών!

Κάποια στιγμή είδε ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη μέση του δρόμου και μια γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια. «Ήταν έγκυος και μπορούσα να δω αίμα να τρέχει στα πόδια της» δήλωσε η Niznik, ενώ πρόσθεσε ότι σταμάτησε και κάλεσε τα επείγοντα.

Ενώ της έδιναν οδηγίες μέσω τηλεφώνου, συνειδητοποίησε ότι το μωρό ήταν έτοιμο να γεννηθεί. «Τους είπα ότι βλέπω το κεφάλι του μωρού και μου είπαν να πάρω μια βαθιά ανάσα. Μετά μου είπαν ότι έπρεπε να ξεγεννήσω τη γυναίκα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν είχα απολυμάνει τα χέρια μου».

Σε ένα πεζοδρόμιο η Niznik έβαλε τα δυνατά της για να βοηθήσει την ετοιμόγεννη. «Της φώναζα ''τα καταφέρνεις, συνέχισε να σπρώχνεις, σπρώξε!'' και τελικά το μωράκι έπεσε στα χέρια μου»

Το κοριτσάκι και η μητέρα είναι καλά στην υγεία τους και είναι ευγνώμονες στην Niznik, όπως και ολόκληρη η  οικογένειά τους.

Πηγή: local10.com

v