Μαμά γέννησε στον… αέρα ενώ βρισκόταν σε πτήση 11 ωρών

Μαμά γέννησε στον… αέρα ενώ βρισκόταν σε πτήση 11 ωρών

Οι επιβάτες της  πτήσης 997 της United Airlines έγιναν μάρτυρες ενός διαφορετικού τοκετού, όταν μια μαμά γέννησε το μωράκι της ενώ βρισκόταν στον… αέρα.

Η Nancy Adobea Anane ήταν μία από τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης, με διάρκεια 11 ωρών, όταν είδε μία έγκυο γυναίκα περνά κάθε τόσο από μπροστά της. «Πήγαινε συνέχεια στο μπάνιο και έμοιαζε στεναχωρημένη. Μου δημιούργησε την εντύπωση πως νιώθει άβολα, αλλά αυτό που την απασχολούσε πραγματικά δεν πέρασε από το μυαλό μου!» είπε η γυναίκα. 

Μια ώρα αργότερα, σύμφωνα με την μαρτυρία της Nancy, ο πιλότος έκανε μια ανακοίνωση ζητώντας κάποιον γιατρό από τους επιβάτες. Στην αρχή, νόμιζαν πως κάποιος ήταν άρρωστος αλλά αποδείχτηκε πως η έγκυος γυναίκα που πηγαινοερχόταν στο μπάνιο, γεννούσε.

«Άκουσα κάποιον να φωνάζει “σπρώξε!” και τότε κατάλαβα τι συνέβαινε» λέει η Nancy. Ένας γιατρός από την Γκάνα και μια μητέρα που ταξίδευαν μαζί τους, βοήθησαν στον τοκετό της εγκύου. «Ήταν καταπληκτικό! Άκουσα μια γυναικεία φωνή να λέει “βλέπω το κεφάλι” κι έπειτα το κλάμα ενός μωρού”. Όσοι βρισκόμασταν πιο κοντά και ακούσαμε το μωράκι, χειροκροτήσαμε χαρούμενοι». 

Το παιδί γεννήθηκε δύο ώρες πριν από την προσγείωση του αεροπλάνου και μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο μαζί με την μητέρα του. Ευτυχώς, και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας!

Πηγή: www.today.com

v