5 κομπλιμέντα για τον σύντροφό σας που θα... αναθερμάνουν τη σχέση σας 

5 κομπλιμέντα για τον σύντροφό σας που θα... αναθερμάνουν τη σχέση σας

Μπορεί οι δουλειές και η δύσκολη καθημερινότητα να μας απορροφούν τόσο πολύ, που κάποιες φορές ξεχνάμε πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε κάποιον να μας αγαπάει και να μας νοιάζεται. Ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο! Είναι σημαντικό να θυμίζουμε στον σύντροφό μας πόσο σημαντικός είναι για μας και να μην τσιγκουνευόμαστε τα καλά λόγια… Λίγα κομπλιμέντα είναι αρκετά για να τονώσουμε τη σχέση μας και να ανανεώσουμε τον έρωτά μας.

Όσο μεγαλώνεις, γίνεσαι πιο γοητευτικός

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν επιθυμητοί και όμορφοι, όσο επιφανειακό κι αν ακούγεται αυτό. Είναι ωραίο λέμε στον σύντροφό μας πόσο του ταιριάζουν τα καινούρια ρούχα που αγόρασε ή το νέο κούρεμα που έκανε ή να του θυμίζουμε πού και πού πόσο γοητευτικό τον βρίσκουμε. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες θέλουν να εισπράττουν τον θαυμασμό του συντρόφου τους και να νιώθουν ερωτεύσιμοι, ακόμα κι αν δεν έχουν αναλογίες μοντέλου ή αν με τα χρόνια έχουν αποκτήσει μερικά παραπανίσια κιλά και λίγες παραπάνω ρυτίδες. Αυτό κρατάει αναμμένη τη φλόγα ανάμεσα στο ζευγάρι και η σχέση δεν κινδυνεύει να βαλτώσει.

Δεν θέλω να φαντάζομαι τη ζωή μου χωρίς εσένα...

Όταν ο σύντροφός μας επιβεβαιώνει πως μας θέλει δίπλα του, να έχουμε ενεργό ρόλο στη ζωή και την καθημερινότητά του, μας κάνει να τον ερωτευόμαστε ακόμα πιο πολύ. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον άντρα σας... Θέλει να ξέρει ότι δεν βαρεθήκατε μαζί του και πως λαχταράτε να βρεθείτε στην αγκαλιά του, ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια από τότε που γνωριστήκατε. Το να σε «θέλει» ο άλλος κάθε μέρα και πιο πολύ, είναι από μόνο του αφροδισιακό. 

 

Θαυμάζω το πόσο καλός είσαι στη δουλειά σου! 

Ένας άλλος τομέας που αναπτερώνει το ηθικό του συντρόφου μας, είναι ο επαγγελματικός. Καλώς ή κακώς, η δουλειά είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας όσων εργάζονται και η αναγνώριση είναι εξίσου σημαντική με την χρηματική αμοιβή. Κι αν δεν ακούει συχνά μια καλή κουβέντα από το επαγγελματικό του περιβάλλον, μπορείτε να του την πείτε εσείς - σίγουρα θα το εκτιμήσει!



Είσαι υπέροχος άνθρωπος…

Αυτό που φέρνει κοντά δυο ανθρώπους είναι η έλξη που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον καθώς και η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους. Ωστόσο, αυτό που μας κρατάει δίπλα στον σύντροφό μας για χρόνια είναι κυρίως η προσωπικότητά του. Δεν είναι κακό, λοιπόν, να του θυμίζετε πόσο πολύ τον τον εκτιμάτε! Είτε πρόκειται για την καλοσύνη και την υπομονή του, είτε για το σθένος και την δυναμικότητά του, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει πως, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής, εξακολουθείτε να τον θαυμάζετε και να είστε ερωτευμένη μαζί του.

Στο κρεβάτι δεν παίζεσαι!

Όλοι θέλουμε να ικανοποιούμε τον σύντροφό μας στο κρεβάτι και, φυσικά, θέλουμε να παίρνουμε και τα εύσημα! Όπως εσείς, έτσι και ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να ακούει ότι μαζί του περνάτε καλά, ευχαριστιέστε και δεν θα τον αλλάζατε με τίποτα.  Όχι μόνο τονώνεται η αυτοπεποίθησή του αλλά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γίνει ακόμα καλύτερος και να σας ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο! Μοιραστείτε μαζί του αυτά που σας αρέσουν και θυμίστε του ότι είναι ο καλύτερος εραστής που είχατε ποτέ.

v