Ο άντρας μου είναι 28 χρόνια μεγαλύτερος - με κουτσομπολεύουν αλλά αδιαφορώ!

Ο άντρας μου είναι 28 χρόνια μεγαλύτερος - με κουτσομπολεύουν αλλά αδιαφορώ!

Το 2018, όταν η Eliza Geaghan-Forbes ήταν 22 χρονών, συνάντησε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός πελάτη της, του 50χρονου τότε Rick. Ο έρωτας που ένιωσε ήταν κεραυνοβόλος ενώ τα 28 χρόνια που τους χώριζαν δεν είχαν καμία σημασία για εκείνη!

Η νεαρή φοιτήτρια ιατρικής διεκδίκησε τον άντρα τον ονείρων της και τελικά τον κατέκτησε. Σήμερα, είναι παντρεμένοι με δύο παιδιά και, παρά τα κουτσομπολιά και τα κακόβουλα σχόλια των τρίτων, είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Συχνά, μάλιστα, όταν βγαίνουν βόλτα όλοι μαζί, αρκετοί νομίζουν ότι η Eliza είναι η μεγάλη κόρη του Rick αλλά δεν δίνουν σημασία. Αντίθετα χαμογελούν και… συνεχίζουν. 

 «Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι προκατειλημμένοι με τις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Υποθέτουν είτε πως ο νεότερος είναι θύμα που παρασύρθηκε, είτε πως παντρεύτηκε τον άλλον για τα χρήματά του. Η πραγματικότητα, όμως, είναι τελείως διαφορετική. Είμαι πολύ ερωτευμένη με το Rick. Είναι γοητευτικός, έξυπνος, τρυφερός και καλός μπαμπάς οπότε αδιαφορώ για την γνώμη των άλλων. Μου αρκεί που είμαι ευτυχισμένη» λέει η 26χρονη πλέον κοπέλα. 

Ωστόσο, οι φίλοι της που την αγαπούν και σέβονται τις επιλογές της, δέχτηκαν από την πρώτη στιγμή τον Rick επειδή την έκανε ευτυχισμένη. Πόσο μάλλον, όταν τους διαβεβαίωσε πως η ερωτική τους ζωή είναι… αξιοζήλευτη, τονίζοντας μάλιστα πως ο άντρας της έχει περισσότερη ορμή και ενέργεια από εκείνη σ' αυτό το κομμάτι.  

Οι συγγενείς της, από την άλλη, δεν δέχτηκαν αβίαστα τη σχέση τους. Ανησυχούσαν για τη διαφορά ηλικίας και τα προβλήματα που ενδεχομένως να έφερνε με το πέρασμα των χρόνων αλλά στην πορεία δέχτηκαν και αγάπησαν τον Rick. Το σημαντικό είναι πως το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και δεν αφήνει χώρο σε αρνητικά σχόλια και κουτσομπολιά να τους επηρεάσουν.

Πηγή: mirror.co.uk

v