Από την τραγωδία στο θαύμα: έχασαν 3 παιδιά σε τροχαίο και μετά έκαναν 3δυμα

Από την τραγωδία στο θαύμα: έχασαν 3 παιδιά σε τροχαίο και μετά έκαναν 3δυμα

Μια μέρα μετά τα 5α γενέθλια του μεγάλου της γιου Kyle, η Lori Coble πήγε και με τα τρία της παιδιά στο λούνα παρκ. Στην επιστροφή όμως συνέβη κάτι που άλλαξε για πάντα της ζωή της...

Ενώ η Lori ήταν σταματημένη στην άκρη του δρόμου για να ελέγξει την μικρή Katie, ένα φορτηγό χτύπησε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με φόρα. Τόσο η Lori οσο και τα τρία της παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο. 

Ο μπαμπάς της οικογένειας, Chris Coble, βρισκόταν στη δουλειά όταν συνέβη το ατύχημα και μόλις τον ειδοποίησαν έτρεξε αμέσως κοντά τους. «Μόλις έφτασα, με οδήγησαν σε ένα μικρό δωμάτιο όπου άκουσα το πρώτο άσχημο νέο. Ένας γιατρός με ενημέρωσε πως η μικρή μας Katie δεν τα είχε καταφέρει», θυμάται ο Chris. «Δεν πέρασαν μερικά λεπτά και έμαθα πως είχε πεθάνει και η Emma μας. Ένιωσα συντετριμμένος, σαν να χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου».

Μέσα στην ημέρα, έμαθε πως και ο 5χρονος Kyle ήταν κλινικά νεκρός και πως θα έπρεπε να τον αποχαιρετήσουν. «Έπρεπε να πάει να συναντήσει τις αδελφές του» λέει σήμερα συγκινημένος ο μπαμπάς το. «Σταματήσαμε τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή και το δωμάτιο σκοτείνιασε. Κράτησα το χέρι μου στο στήθος του μέχρι που η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά».

Ως εκ θαύματος, η Lori επέζησε αν και δεν θυμόταν το θανατηφόρο δυστύχημα. Ο άντρας της έπρεπε να της πει τι συνέβη και ότι τα μωρά τους είχαν φύγει.

Οι δύο γονείς λένε πως συνειδητοποίησαν την τραγωδία που τους συνέβη όταν ήρθε η ώρα να σχεδιάσουν την κηδεία των τριών παιδιών τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν συντετριμμένοι. Τις πρώτες μέρες βρίσκονταν σχεδόν συνέχεια στο νεκροταφείο, δίπλα στα αγγελούδια τους, ανήμποροι να συνεχίσουν τη ζωή τους. 

«Πολλές φορές σκέφτηκα πως η μόνη λύση για να μην πονάω είναι η αυτοκτονία» λέει η Lori. «Δεν ήθελα όμως να αφήσω μόνο του τον Chris. Έτσι, δώσαμε μια υπόσχεση ο ένας στον άλλον: να βάλουμε τα δυνατά μας για να ζήσουμε, να συνεχίσουμε μαζί και να είμαστε δυνατοί ο ένας για τον άλλον. Υποσχεθήκαμε να μην αφήσουμε ο ένας τον άλλο μόνο του».

Ενώ οι συντετριμμένοι γονείς προσπάθησαν να βρουν τρόπο να συνεχίσουν τη ζωή τους, αποφάσισαν να θέσουν έναν στόχο για να νιώσουν πως τα 3 τους παιδιά δεν πέθαναν άδικα. Για αρκετούς μήνες, προσπάθησαν να ρίξουν φως στα προβλήματα που υπάρχουν στον κλάδο των φορτηγών, όπως η υπερβολική ταχύτητα και απρόσεκτη οδήγηση λόγω έλλειψης ύπνου που βιώνουν πολλοί οδηγοί φορτηγών. 

Επίσης, αποφάσισαν να προσπαθήσουν για ακόμα ένα παιδί. Το ζευγάρι στράφηκε σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης και έξι μήνες αργότερα, το σύμπαν τους έκανε ένα μεγάλο δώρο: η Lori και ο Chris έμαθαν ότι περιμένουν 3δυμα.  Σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατο των 3 παιδιών τους, η Lori γέννησε την Ashley, την Ellie και τον Jake.

«Νομίζω ότι έγινε θαύμα. Νιώθω ότι ο Kyle, η Emma και η Katie μας βοήθησαν» λέει σήμερα ο Chris και συμπληρώνει: «Το μυαλό σου δεν μπορεί καν να σκεφτεί διαφορετικά. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μας μας προσέχουν και μας προστατεύουν από εκεί ψηλά και, με κάποιο τρόπο, συμμετείχαν στη δημιουργία αυτού του σχεδίου».

Πηγή: cnn.com

v