Η Μ. Ηλιάκη απαντά στα σχόλια που δέχτηκε επειδή έκανε παιδί μετά τα 40

Η Μ. Ηλιάκη απαντά στα σχόλια που δέχτηκε επειδή έκανε παιδί μετά τα 40

Πέρσι τέτοια εποχή η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και αρκετά από τα σχόλια που δέχτηκε αφορούσαν είτε την ηλικία της, είτε τον ηλικία του νεότερου συζύγου της. Σήμερα, έναν χρόνο αργότερα, η ευτυχισμένη μαμά ενός κοριτσιού 8 μηνών δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε σε κάποια παλαιότερα σχόλια που την στεναχώρησαν και την άγχωσαν συμβουλεύοντας όλες τις γυναίκες να μην ακούνε τι τους λένε και να κάνουν αυτό που τους λέει η καρδιά τους.

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος άκουσα πολλά "χαριτωμένα"... Μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40... είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο… μπράβο αλλά να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές… να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς … κι αλλά τέτοια "γλυκά" σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του "εγώ για καλό το λέω"» γράφει η παρουσιάστρια και προσθέτει: 

«Στην αρχή στεναχωριόμουν. Τώρα, ένα χρόνο μετά, απλά χαμογελάω. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές - τόσο απλά - και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v