52χρονη περιμένει το πρώτο της παιδί - προσπαθούσε χρόνια να γίνει μαμά!

52χρονη περιμένει το πρώτο της παιδί - προσπαθούσε χρόνια να γίνει μαμά!

Σε ηλικία 52 ετών, η Σοφία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης έπειτα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει το δικό της παιδί και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Όλα αυτά τα χρόνια, και μετά από μια αποβολή που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της, δεν σταμάτησε ποτέ να επιθυμεί να γίνει μητέρα και σύντομα θα κρατάει το μωρό της στην αγκαλιά της.

Η 52χρονη γυναίκα μίλησε στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «T-live» και διηγήθηκε την ιστορία της. Πριν 7,5 – 8 χρόνια, σε ηλικία 44 προς 45, είχε πάει για εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά ήταν ήδη έγκυος χωρίς να το ξέρει. Δυστυχώς απέβαλε μετά από κάποιες ημέρες, πράγμα που επηρέασε την ψυχολογία της και εγκατέλειψε την ιδέα του παιδιού αλλά μόνο για λίγο!

«Μία ημέρα πριν κλείσω τα 52, έμεινα έγκυος με εξωσωματική», προσθέτει η Σοφία. «Δια νόμου μπορείς να κάνεις εξωσωματική γονιμοποίηση  μέχρι τα 50, αλλά λόγω κορονοϊού πήρε παράταση μέχρι τα 52. Πρόλαβα, το είδα εντελώς τυχαία. Έπρεπε να κάνω μία αίτηση στην Εθνική Ιατρική Αρχή και το προλάβαμε μέσα σε 15 ημέρες», είπε η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά. 

Όλα αυτά τα χρόνια έχει στο πλάι της τον σύζυγό της, να την στηρίζει και να την αγαπά. Ο ίδιο μάλιστα, έπειτα από ένα ατύχημα έδωσε σκληρή μάχη για να επανέλθει. «Στην εταιρεία που δουλεύω έπεσε μια γκαραζόπορτα 2 τόνων επάνω μου. Έχω κάνει έξι χειρουργεία, αλλά όταν είπαμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για τελευταία φορά, να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, φέροντας στον κόσμο η Σοφία ένα παιδί σιγά σιγά όλα αυτά τα προβλήματα ξεπεράστηκαν» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Κάθε μέρα ξυπνάω και είμαι χαρούμενος, δεν περπατάω απλώς, περιμένω να έρθει αυτή η στιγμή, περιμένω να πιάσω αυτό το μωρό που περάσαμε τόσα πολλά για να το αποκτήσουμε» κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr

v